Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BORUTA KS Mazur 1946 Ełk
3 Tactiek MAZUR
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 41.8
excellent Schieten good
good Passen adequate
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Klungelig pakt Thurman de bal. Thurman passt de bal in één keer door. Daar is Ourdouillie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olszański onderschept slim de pass. Olszański geeft een lange en hoge pass. Tarasov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Olszański is nu in balbezit. Olszański passt de bal in één keer door. Talenciak is nu in balbezit. Talenciak geeft de bal voor. Kalavanský springt en kopt de bal. Tarasov bokst de bal weg.

13e minuut.
Hâmpu verovert de bal door een tackle van achteren. Hâmpu geeft de bal voor. Olszański kopt de bal weg. Olszański is nu in balbezit. Olszański met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kalavanský rent richting de bal. Kalavanský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BORUTA - KS Mazur 1946 Ełk 1:0

18e minuut.
Bordakiewicz geeft de bal voor. Šoć kopt de bal weg. Stypuła is nu in balbezit. Roşoga verovert de bal door een tackle van achteren. Roşoga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BORUTA - KS Mazur 1946 Ełk 1:1

30e minuut.
Olszański probeert naar een medespeler te passen. Retlewski rent richting de bal. Retlewski geeft de bal voor. Kalavanský springt en kopt de bal. Tarasov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

32e minuut.
Bujor passt de bal zonder na te denken. Retlewski is nu in balbezit. Retlewski met een sublieme pass. Kalavanský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalavanský draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Ourdouillie raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Leśny komt het veld opgelopen. Hâmpu is nu in balbezit. Kalavanský onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van López Gutiérrez ... Strafschop! López Gutiérrez krijgt een gele kaart. Kalavanský is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kalavanský neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BORUTA - KS Mazur 1946 Ełk 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BORUTA 45%, KS Mazur 1946 Ełk 55%.
BORUTA - KS Mazur 1946 Ełk 2:1

59e minuut.
Daar is Retlewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Retlewski geeft een hoge lob. Daar is Isakovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalavanský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalavanský draait met de bal, schiet en ... Tarasov bokst de bal weg.

62e minuut.
Olszański onderschept slim de pass. Olszański passt de bal met de wreef. Talenciak is nu in balbezit. Talenciak geeft de bal voor. Kalavanský krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
BORUTA - KS Mazur 1946 Ełk 3:1

72e minuut.
Isakovich is nu in balbezit. Olszański onderschept slim de pass. Olszański met een sublieme pass. Retlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Retlewski geeft een lange en hoge pass. Tarasov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kalavanský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalavanský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BORUTA - KS Mazur 1946 Ełk 4:1

76e minuut.
Ulduz met een sublieme pass. Suárez rent richting de bal. Suárez passt de bal met de wreef. Roşoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşoga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Leśny is nu in balbezit. Kalavanský verovert de bal door een tackle van achteren. Retlewski geeft een lange en hoge pass. Kalavanský rent richting de bal. Kalavanský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BORUTA - KS Mazur 1946 Ełk 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BORUTA 46%, KS Mazur 1946 Ełk 54%.
BORUTA - KS Mazur 1946 Ełk 5:1