Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Mazur 1946 Ełk BORUTA
MAZUR Tactiek 3
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 14
6 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
43.2 gemiddelde waardering 52.5
good Schieten excellent
adequate Passen solid
good Verdedigen solid


2e minuut.
Olszański is nu in balbezit. Olszański met een sublieme pass. Kalavanský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalavanský schiet op doel. Tarasov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mazur 1946 Ełk - BORUTA 0:1

4e minuut.
Potocki is nu in balbezit. Potocki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Retlewski de bal. Retlewski geeft de bal voor. Kalavanský krijgt zijn hoofd ertegen. Tarasov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mazur 1946 Ełk - BORUTA 0:2

9e minuut.
Talenciak kopt de bal weg. Talenciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bordakiewicz zijn tegenspeler op de grond. Bordakiewicz krijgt een gele kaart. Talenciak raakt geblesseerd tijdens het duel. Talenciak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kalavanský krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Thurman verovert de bal door een tackle van achteren. Thurman speelt de bal door. Retlewski is nu in balbezit. Retlewski geeft de bal voor. Hâmpu heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Isakovich passt de bal zonder na te denken. Olszański speelt de bal door. Daar is Retlewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Retlewski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bordakiewicz de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Šoć is nu in balbezit. Potocki onderschept slim de pass. Potocki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kalavanský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalavanský schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Suárez kopt de bal weg. Melisz rent richting de bal. Melisz passt de bal in één keer door. Retlewski geeft een lange en hoge pass. Kalavanský springt en kopt de bal. Tarasov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Daar is Isakovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalavanský is nu in balbezit. Bordakiewicz begaat een overtreding. Bordakiewicz krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Kalavanský raakt geblesseerd tijdens het duel. Olszański zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Retlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Retlewski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kalavanský maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Olszański passt de bal in één keer door. Potocki speelt de bal door. Talenciak is nu in balbezit. Talenciak geeft een lange en hoge pass. Kalavanský springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Klungelig pakt Olszański de bal. Olszański passt de bal in één keer door. Retlewski is nu in balbezit. Retlewski geeft de bal voor. Kalavanský krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Ulduz passt de bal zonder na te denken. Isakovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Isakovich geeft de bal voor. Šoć bereikt de bal nog maar net als eerste. Šoć haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Mazur 1946 Ełk 60%, BORUTA 40%.
KS Mazur 1946 Ełk - BORUTA 0:2

51e minuut.
Talenciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Talenciak passt de bal met de wreef. Kalavanský is nu in balbezit. Kalavanský schiet op doel. Tarasov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mazur 1946 Ełk - BORUTA 0:3

61e minuut.
Cudak maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Boligłowa is nu in balbezit. Boligłowa passt de bal in één keer door. Talenciak is nu in balbezit. Talenciak geeft de bal voor. Tarasov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Hâmpu is nu in balbezit. Kalavanský onderschept slim de pass. Kalavanský probeert naar een medespeler te passen. Talenciak rent richting de bal. Talenciak geeft de bal voor. Tarasov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Melisz is nu in balbezit. Suárez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Melisz raakt geblesseerd tijdens het duel. Stypuła zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Talenciak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talenciak geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kalavanský is nu in balbezit. Kalavanský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mazur 1946 Ełk - BORUTA 0:4

81e minuut.
Hâmpu geeft een hoge lob. Boligłowa kopt de bal weg. Melisz rent richting de bal. Šoć onderschept slim de pass. Šoć haalt uit met een fantastische trap. Lagaert bokst de bal weg.

89e minuut.
Olszański bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszański passt de bal in één keer door. Talenciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Talenciak geeft de bal voor. Kalavanský bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mazur 1946 Ełk - BORUTA 0:5

90e minuut.
Inworp. Talenciak met een snelle inworp. Kalavanský is nu in balbezit. Kalavanský schiet op doel. Tarasov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mazur 1946 Ełk - BORUTA 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Mazur 1946 Ełk 54%, BORUTA 46%.
KS Mazur 1946 Ełk - BORUTA 0:6