Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Arsenal Sosnowiec parszywa >11
Christy Tactiek (5)(2)(3)
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
49.6 gemiddelde waardering 50.6
goed Schieten solide
redelijk Passen goed
uitmuntend Verdedigen goed


14e minuut.
Ianculescu probeert naar een medespeler te passen. Mijal is nu in balbezit. Mijal heeft problemen om de bal te vangen. Tanzaniano rent richting de bal. Tanzaniano schiet op doel. Grohlich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Kolumbić passt de bal in één keer door. Riveros is nu in balbezit. Riveros probeert naar een medespeler te passen. Gambella is nu in balbezit. Gambella haalt uit met een fantastische trap. Boca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Briceño Iragorry de bal. Gambella is nu in balbezit. Gambella draait met de bal, schiet en ... Boca maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Cagnolo met een sublieme pass. Petroni rent richting de bal. Tanzaniano verovert de bal door een tackle van achteren. Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal Sosnowiec 55%, parszywa >11 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Arsenal Sosnowiec - parszywa >11 0:0

46e minuut.
Yakut komt het veld opgelopen. Papavasiliou komt het veld opgelopen. Bîtă komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Tiberino is nu in balbezit. Tiberino geeft een lange en hoge pass. Tanzaniano bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanzaniano haalt uit met een fantastische trap. Grohlich probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - parszywa >11 0:1

51e minuut.
Cagnolo geeft de bal voor. Yuzhi is nu in balbezit. Riveros schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Riveros krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Jelenković passt de bal met de wreef. Mijal is nu in balbezit. Papavasiliou maakt een afschuwelijke overtreding. Papavasiliou krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Muñoz heeft problemen om de bal te vangen. Muñoz geeft een hoge lob. Mijal is nu in balbezit. Mijal haalt uit met een fantastische trap. Grohlich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - parszywa >11 0:2

60e minuut.
Chamagua Estrada passt de bal in één keer door. Vânătoru rent richting de bal. Vânătoru met een sublieme pass. Gambella rent richting de bal. Gambella draait met de bal, schiet en ... Boca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Muñoz geeft de bal voor. Inworp. Riveros met de inworp. Papavasiliou rent richting de bal. Papavasiliou geeft de bal voor. Boca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Gambella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Cagnolo speelt de bal door. Chamagua Estrada speelt de bal door. Ianculescu met een sublieme pass. Răileanu is nu in balbezit. Răileanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz geeft een lange en hoge pass. Yakut is nu in balbezit. Tanzaniano verovert de bal door een tackle van achteren. Tanzaniano haalt uit met een fantastische trap. Grohlich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Riveros probeert naar een medespeler te passen. Gambella is nu in balbezit. Gambella passt de bal met de wreef. Bîtă is nu in balbezit. Bîtă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
García Menéndez is nu in balbezit. García Menéndez geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Tiberino de bal onder controle te krijgen. Bîtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bîtă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal Sosnowiec 48%, parszywa >11 52%.
FC Arsenal Sosnowiec - parszywa >11 0:2