Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-30 20:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.116 [del]
  • Stadion: KAME HOUSE
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 11974
parszywa >11 FC Arsenal Sosnowiec
(5)(2)(3) Tactiek Attack
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 52.5
redelijk Schieten solide
goed Passen goed
solide Verdedigen formidabel


2e minuut.
Centurioni speelt de bal door. Briceño Iragorry bereikt de bal nog maar net als eerste. Briceño Iragorry passt de bal in één keer door. Gambella rent richting de bal. Gambella haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Riveros de bal. Tigre is nu in balbezit. Riveros verovert de bal door een tackle van achteren. Riveros draait met de bal, schiet en ... Ingesson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
parszywa >11 - FC Arsenal Sosnowiec 0:1

4e minuut.
Centurioni probeert naar een medespeler te passen. Fernández Pujante probeert naar een medespeler te passen. Gambella bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambella draait met de bal, schiet en ... Ingesson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
parszywa >11 - FC Arsenal Sosnowiec 0:2

10e minuut.
Jelenković speelt de bal door. Mijal heeft problemen om de bal te vangen. Chamagua Estrada met een sublieme pass. Yuzhi rent richting de bal. Yuzhi geeft de bal voor. Arcanjo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Bîtă rent richting de bal. Tanzaniano onderschept slim de pass. Tanzaniano passt de bal zonder na te denken. Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Petroni onderschept slim de pass. Chamagua Estrada probeert naar een medespeler te passen. Tigre rent richting de bal. Gambella verovert de bal door een tackle van achteren. Gambella schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Chamagua Estrada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yuzhi met een sublieme pass. Bechuano is nu in balbezit. Bechuano passt de bal in één keer door. Mijal is nu in balbezit. Paal!

44e minuut.
Briceño Iragorry onderschept slim de pass. Briceño Iragorry passt de bal met de wreef. Muñoz onderschept slim de pass. Centurioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Centurioni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: parszywa >11 59%, FC Arsenal Sosnowiec 41%.
parszywa >11 - FC Arsenal Sosnowiec 0:2

70e minuut.
Centurioni geeft een lange en hoge pass. Yuzhi kopt de bal weg. Klungelig pakt Muñoz de bal. Briceño Iragorry is nu in balbezit. Briceño Iragorry schiet op doel. Ingesson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
parszywa >11 - FC Arsenal Sosnowiec 0:3

72e minuut.
Yuzhi speelt de bal door. Cagnolo rent richting de bal. Mijal maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Mijal naar de kleedkamers voor een vroege douche.

82e minuut.
Chamagua Estrada probeert de bal met de borst te controleren. Tanzaniano rent richting de bal. Tanzaniano passt de bal met de wreef. Bechuano rent richting de bal. Bechuano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Bechuano passt de bal met de wreef. Tanzaniano is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bîtă. Bîtă krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Daar is Briceño Iragorry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hermelín rent richting de bal. Briceño Iragorry onderschept slim de pass. Briceño Iragorry draait met de bal, schiet en ... Ingesson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: parszywa >11 51%, FC Arsenal Sosnowiec 49%.
parszywa >11 - FC Arsenal Sosnowiec 0:3