Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smugi Jagiellonia Białystok
of 1 Tactiek S
38% Balbezit 62%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 8
46.1 gemiddelde waardering 59.9
zeer goed Schieten formidabel
solide Passen uitstekend
redelijk Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Skwara geeft de bal voor. Andonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonyan speelt de bal door. Kulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewicz draait met de bal, schiet en ... Godfrey bokst de bal weg.

3e minuut.
Malcolm passt de bal zonder na te denken. Gabrian is nu in balbezit. Gabrian passt de bal in één keer door. De Benedetti bereikt de bal nog maar net als eerste. De Benedetti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Gabrian onderschept slim de pass. Gabrian met een sublieme pass. De Benedetti is nu in balbezit. De Benedetti haalt uit met een fantastische trap. Sienkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Gabrian passt de bal met de wreef. Daar is De Benedetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skwara rent richting de bal. De Benedetti verovert de bal door een tackle van achteren. De Benedetti draait met de bal, schiet en ... Sienkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De Benedetti rent richting de bal. De Benedetti draait met de bal, schiet en ... Sienkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Daar is Bogacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Benedetti rent richting de bal. MacRitchie bereikt de bal nog maar net als eerste. De Benedetti bereikt de bal nog maar net als eerste. De Benedetti haalt uit met een fantastische trap. Sienkiewicz bokst de bal weg. Skwara heeft problemen om de bal te vangen. De Benedetti bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Smugi - Jagiellonia Białystok 0:1

15e minuut.
Murcia Guzmán raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gabrian zal de hoekschop nemen. De Benedetti maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Gabrian passt de bal in één keer door. MacRitchie is nu in balbezit. MacRitchie passt de bal met de wreef. De Benedetti bereikt de bal nog maar net als eerste. De Benedetti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Bogacz neemt vlug de vrije trap. Buitenspel voor Ikonowicz. Goede buitenspelval van de verdediging. Baten maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. De Benedetti rent richting de bal. De Benedetti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Grzywiński is nu in balbezit. Grzywiński probeert naar een medespeler te passen. De Benedetti bereikt de bal nog maar net als eerste. De Benedetti haalt uit met een fantastische trap. Sienkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smugi - Jagiellonia Białystok 0:2

28e minuut.
Kayumov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Żemojtel komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Inworp. Krepsa komt het veld opgelopen. Habilsoy komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Bogacz geeft de bal voor. Inworp. Habilsoy met de inworp. De Benedetti rent richting de bal. De Benedetti schiet op doel. Sienkiewicz bokst de bal weg.

38e minuut.
Habilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Habilsoy met een sublieme pass. De Benedetti bereikt de bal nog maar net als eerste. De Benedetti schiet op doel. Na een snelle pass probeert Shish de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Krepsa zal de hoekschop nemen. MacRitchie maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smugi - Jagiellonia Białystok 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smugi 59%, Jagiellonia Białystok 41%.
Smugi - Jagiellonia Białystok 0:3

50e minuut.
Malcolm met een sublieme pass. Krepsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Habilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Habilsoy passt de bal zonder na te denken. De Benedetti bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
MacRitchie rent richting de bal. MacRitchie passt de bal met de wreef. De Benedetti rent richting de bal. De Benedetti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Smugi - Jagiellonia Białystok 0:4

64e minuut.
Skwara kopt de bal weg. Bogacz probeert de bal met de borst te controleren. MacRitchie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRitchie draait met de bal, schiet en ... Sienkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De Benedetti is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Smugi - Jagiellonia Białystok 0:5

67e minuut.
Malcolm speelt de bal door. Habilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Habilsoy geeft een hoge lob. Daar is De Benedetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Benedetti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Habilsoy geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De Benedetti springt en kopt de bal. Sienkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Habilsoy is nu in balbezit. Habilsoy speelt de bal door. MacRitchie rent richting de bal. Krepsa is nu in balbezit. Krepsa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Kulewicz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Escobar de bal. Habilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Habilsoy geeft een lange en hoge pass. MacRitchie krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smugi 55%, Jagiellonia Białystok 45%.
Smugi - Jagiellonia Białystok 0:5