Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jagiellonia Białystok Smugi
S Tactiek of 1
57% Balbezit 43%
48% Spel op eigen helft 52%
25 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 1
62 gemiddelde waardering 46.7
formidable Schieten very good
excellent Passen good
excellent Verdedigen average


4e minuut.
Kuzera kopt de bal weg. Daar is Madosh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacRitchie bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is MacRitchie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacRitchie draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Krepsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Krepsa geeft een lange en hoge pass. De Benedetti bereikt de bal nog maar net als eerste. De Benedetti schiet op doel. Sienkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagiellonia Białystok - Smugi 1:0

11e minuut.
Kuzera passt de bal met de wreef. Grzywiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywiński probeert naar een medespeler te passen. MacRitchie is nu in balbezit. MacRitchie haalt uit met een fantastische trap. Sienkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De Benedetti is nu in balbezit. De Benedetti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagiellonia Białystok - Smugi 2:0

15e minuut.
Escobar geeft een hoge lob. Remiś rent richting de bal. De Benedetti is nu in balbezit. De Benedetti schiet op doel. Sienkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Habilsoy is nu in balbezit. Habilsoy passt de bal met de wreef. Andonyan probeert naar een medespeler te passen. Krzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyk haalt uit met een fantastische trap. Godfrey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Doeltrap. Genca komt het veld opgelopen. Malcolm komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Kulewicz is nu in balbezit. Kuzera is nu in balbezit. Kuzera geeft een lange en hoge pass. MacRitchie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRitchie haalt uit met een fantastische trap. Sienkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De Benedetti rent richting de bal. De Benedetti schiet op doel. Sienkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kuzera kopt de bal weg. Genca is nu in balbezit. Genca passt de bal met de wreef. MacRitchie heeft problemen om de bal te vangen. MacRitchie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Skwara geeft een lange en hoge pass. Inworp. Genca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malcolm geeft een hoge lob. MacRitchie krijgt zijn hoofd ertegen. Sienkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De Benedetti rent richting de bal. De Benedetti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagiellonia Białystok - Smugi 3:0

39e minuut.
Kulewicz kopt de bal weg. Kaźmierczyk rent richting de bal. Kaźmierczyk passt de bal met de wreef. De Benedetti rent richting de bal. De Benedetti haalt uit met een fantastische trap. Sienkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
MacRitchie kopt de bal weg. Klungelig pakt Tyfos de bal. De Benedetti rent richting de bal. De Benedetti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Kulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewicz passt de bal zonder na te denken. Kaźmierczyk geeft een lange en hoge pass. Andonyan is nu in balbezit. Andonyan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jagiellonia Białystok 47%, Smugi 53%.
Jagiellonia Białystok - Smugi 3:0

48e minuut.
Genca bereikt de bal nog maar net als eerste. Genca met een sublieme pass. De Benedetti rent richting de bal. MacRitchie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRitchie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Malcolm met een sublieme pass. Genca is nu in balbezit. Genca passt de bal zonder na te denken. De Benedetti is nu in balbezit. De Benedetti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Genca is nu in balbezit. De Benedetti bereikt de bal nog maar net als eerste. De Benedetti passt de bal met de wreef. MacRitchie rent richting de bal. MacRitchie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Krzyk draait met de bal, schiet en ... Godfrey met een sublieme pass. Kuzera kopt de bal weg. De Benedetti heeft problemen om de bal te vangen. De Benedetti draait met de bal, schiet en ... Sienkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gabrian komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Klungelig pakt Genca de bal. Genca passt de bal in één keer door. Gabrian rent richting de bal. De Benedetti is nu in balbezit. De Benedetti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
De Benedetti kopt de bal weg. MacRitchie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrian rent richting de bal. Gabrian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagiellonia Białystok - Smugi 4:0

87e minuut.
Escobar rent richting de bal. Escobar geeft een lange en hoge pass. Gabrian kopt de bal weg. De Benedetti is nu in balbezit. De Benedetti schiet op doel. Sienkiewicz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jagiellonia Białystok 49%, Smugi 51%.
Jagiellonia Białystok - Smugi 4:0