Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Mazur 1946 Ełk Kolejorz
MAZUR Tactiek atak
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41 gemiddelde waardering 49.9
goed Schieten solide
redelijk Passen solide
redelijk Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Hâmpu geeft de bal voor. Inworp. Velescu met de inworp. Marty speelt de bal door. Raniszewski met een sublieme pass. Tarasov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Joosten bereikt de bal nog maar net als eerste. Joosten draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mazur 1946 Ełk - Kolejorz 0:1

7e minuut.
Velescu met een snelle inworp. Ourdouillie met een sublieme pass. Velescu geeft een lange en hoge pass. Zhicheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhicheng schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Ulduz bereikt de bal nog maar net als eerste. Raniszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Raniszewski passt de bal met de wreef. Marty bereikt de bal nog maar net als eerste. Marty haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Dumitraşcu-Popescu heeft problemen om de bal te vangen. Roşoga rent richting de bal. Dumitraşcu-Popescu begaat een overtreding. Dumitraşcu-Popescu krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Marty passt de bal in één keer door. Bordakiewicz rent richting de bal. Joosten onderschept slim de pass. Joosten draait met de bal, schiet en ... Tarasov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Marty speelt de bal door. Velescu geeft de bal voor. Raniszewski met een sublieme pass. Zhicheng is nu in balbezit. Zhicheng haalt uit met een fantastische trap. Tarasov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bandi zal de hoekschop nemen. Marty is nu in balbezit. Marty draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mazur 1946 Ełk - Kolejorz 0:2

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Velescu met de inworp. López Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhicheng verovert de bal door een tackle van achteren. Zhicheng geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Velescu rent richting de bal. Velescu geeft de bal voor. Klungelig pakt Hâmpu de bal. Zhicheng rent richting de bal. Zhicheng schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Bordakiewicz speelt de bal door. Sirotin is nu in balbezit. Sirotin passt de bal in één keer door. Roşoga rent richting de bal. Roşoga draait met de bal, schiet en ... Bucurică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Šoć bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mazur 1946 Ełk - Kolejorz 1:2

39e minuut.
Raniszewski heeft problemen om de bal te vangen. Marty is nu in balbezit. Marty passt de bal met de wreef. Zhicheng is nu in balbezit. Zhicheng draait met de bal, schiet en ... Tarasov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Inworp. Velescu met een snelle inworp. Raniszewski probeert naar een medespeler te passen. Marty bereikt de bal nog maar net als eerste. Marty geeft een lange en hoge pass. Tarasov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Marty met een sublieme pass. Velescu rent richting de bal. Velescu passt de bal in één keer door. Joosten bereikt de bal nog maar net als eerste. Joosten schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Mazur 1946 Ełk 68%, Kolejorz 32%.
KS Mazur 1946 Ełk - Kolejorz 1:2

47e minuut.
Isakovich speelt de bal door. Sirotin met een sublieme pass. Šoć is nu in balbezit. Šoć draait met de bal, schiet en ... Bucurică werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Mazur 1946 Ełk - Kolejorz 2:2

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bandi met een snelle inworp. Raniszewski probeert naar een medespeler te passen. Zhicheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhicheng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Raniszewski probeert naar een medespeler te passen. Marty speelt de bal door. Klungelig pakt Bordakiewicz de bal. Joosten bereikt de bal nog maar net als eerste. Joosten draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tarasov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Raniszewski speelt de bal door. Marty bereikt de bal nog maar net als eerste. Marty passt de bal in één keer door. Velescu is nu in balbezit. Velescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Bandi is nu in balbezit. Bandi passt de bal met de wreef. Joosten bereikt de bal nog maar net als eerste. Joosten schiet op doel. Tarasov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
López Gutiérrez geeft een lange en hoge pass. Szakácsi kopt de bal weg. Raniszewski speelt de bal door. Daar is Zhicheng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhicheng schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Marty probeert naar een medespeler te passen. Raniszewski heeft problemen om de bal te vangen. Raniszewski met een sublieme pass. Bandi is nu in balbezit. Bandi schiet op doel. Tarasov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Marty bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâmpu verovert de bal door een tackle van achteren. Hâmpu met een sublieme pass. Bandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Joosten passt de bal in één keer door. Bandi rent richting de bal. Bandi geeft een lange en hoge pass. Zhicheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhicheng schiet op doel. Tarasov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Mazur 1946 Ełk 71%, Kolejorz 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Mazur 1946 Ełk - Kolejorz 2:2