Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Arsenal Sosnowiec BORUTA
Attack Tactiek 3
58% Balbezit 42%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
51.9 gemiddelde waardering 48.6
solide Schieten zeer goed
goed Passen solide
formidabel Verdedigen solide


4e minuut.
Petroni speelt de bal door. Potocki is nu in balbezit. Fernández Pujante schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fernández Pujante krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Talenciak is nu in balbezit. Talenciak passt de bal zonder na te denken. Kalavanský rent richting de bal. Kalavanský schiet op doel. Arcanjo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - BORUTA 0:1

10e minuut.
Yakut met de inworp. Boligłowa rent richting de bal. Briceño Iragorry tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Briceño Iragorry krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Talenciak speelt de bal door. Kalavanský bereikt de bal nog maar net als eerste. Cagnolo is nu in balbezit. Kalavanský onderschept slim de pass. Kalavanský haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kalavanský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalavanský schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Talenciak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Petroni probeert de bal met de borst te controleren. Retlewski onderschept slim de pass. Retlewski geeft de bal voor. Kalavanský krijgt zijn hoofd ertegen. Arcanjo bokst de bal weg.

17e minuut.
Gambella is nu in balbezit. Gambella passt de bal met de wreef. Briceño Iragorry bereikt de bal nog maar net als eerste. Briceño Iragorry haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Arsenal Sosnowiec - BORUTA 1:1

21e minuut.
Thurman kopt de bal weg. Potocki probeert naar een medespeler te passen. Chamagua Estrada geeft een hoge lob. Centurioni kopt de bal weg. Briceño Iragorry rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Briceño Iragorry is nu in balbezit. Melisz probeert naar een medespeler te passen. Talenciak is nu in balbezit. Talenciak probeert naar een medespeler te passen. Kalavanský rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - BORUTA 1:2

32e minuut.
Boligłowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Centurioni verovert de bal door een tackle van achteren. Centurioni geeft de bal voor. Gambella krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Arsenal Sosnowiec - BORUTA 2:2

34e minuut.
Cagnolo controleert de bal met de borst. Cagnolo speelt de bal door. Kalavanský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalavanský draait met de bal, schiet en ... Arcanjo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - BORUTA 2:3

36e minuut.
Daar is Chamagua Estrada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olszański bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chamagua Estrada. Chamagua Estrada krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal Sosnowiec 45%, BORUTA 55%.
FC Arsenal Sosnowiec - BORUTA 2:3

46e minuut.
Keramidas komt het veld opgelopen. Pipablaquigrafo komt het veld opgelopen. Aetopoulos komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Retlewski met de inworp. Kalavanský controleert de bal met de borst. Petroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalavanský verovert de bal door een tackle van achteren. Kalavanský draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Centurioni is nu in balbezit. Centurioni met een sublieme pass. Aetopoulos rent richting de bal. Aetopoulos draait met de bal, schiet en ... Gambella maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Melisz met een sublieme pass. Centurioni is nu in balbezit. Aetopoulos is nu in balbezit. Aetopoulos draait met de bal, schiet en ... Lagaert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Arsenal Sosnowiec - BORUTA 3:3

65e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Lagaert niet meer kan verder spelen. Bujor komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Fernández Pujante geeft een lange en hoge pass. Gambella kopt de bal weg. Riveros is nu in balbezit. Riveros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - BORUTA 4:3

77e minuut.
Daar is Bîtă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bîtă speelt de bal door. Aetopoulos rent richting de bal. Centurioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Centurioni geeft een hoge lob. Bujor bokst de bal weg. Gambella bereikt de bal nog maar net als eerste. Thurman verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - BORUTA 5:3

82e minuut.
Boligłowa rent richting de bal. Centurioni verovert de bal door een tackle van achteren. Centurioni probeert naar een medespeler te passen. Aetopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Aetopoulos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal Sosnowiec 32%, BORUTA 68%.
FC Arsenal Sosnowiec - BORUTA 5:3