Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kolejorz Smugi
atak Tactiek of 1
59% Balbezit 41%
38% Spel op eigen helft 62%
19 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
48.8 gemiddelde waardering 45.5
solid Schieten very good
good Passen solid
very good Verdedigen adequate


7e minuut.
Bogacz speelt de bal door. Jachacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachacz probeert naar een medespeler te passen. Kaźmierczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaźmierczyk geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ikonowicz heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Raniszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Raniszewski geeft een lange en hoge pass. Zhicheng rent richting de bal. Zhicheng draait met de bal, schiet en ... Sienkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolejorz - Smugi 1:0

18e minuut.
Andonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonyan met een sublieme pass. Kulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewicz haalt uit met een fantastische trap. Bucurică werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kolejorz - Smugi 1:1

24e minuut.
Raniszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Raniszewski geeft een hoge lob. Zhicheng kopt de bal weg. Joosten is nu in balbezit. Joosten draait met de bal, schiet en ... Sienkiewicz bokst de bal weg.

33e minuut.
Klungelig pakt Bandi de bal. Bandi passt de bal met de wreef. Marty speelt de bal door. Zhicheng rent richting de bal. Zhicheng haalt uit met een fantastische trap. Sienkiewicz bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Velescu is nu in balbezit. Velescu probeert naar een medespeler te passen. Zhicheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhicheng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolejorz - Smugi 2:1

40e minuut.
Bandi met een sublieme pass. Joosten is nu in balbezit. Skwara rent richting de bal. Joosten verovert de bal door een tackle van achteren. Joosten haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Andonyan verovert de bal door een tackle van achteren. Andonyan passt de bal in één keer door. Krzyk rent richting de bal. Krzyk haalt uit met een fantastische trap. Bucurică maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kolejorz - Smugi 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolejorz 36%, Smugi 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kolejorz - Smugi 2:2

54e minuut.
Marty passt de bal in één keer door. Bandi rent richting de bal. Bandi speelt de bal door. Joosten bereikt de bal nog maar net als eerste. Joosten draait met de bal, schiet en ... Paal!

59e minuut.
Marty bereikt de bal nog maar net als eerste. Joosten bereikt de bal nog maar net als eerste. Joosten probeert naar een medespeler te passen. Zhicheng is nu in balbezit. Zhicheng haalt uit met een fantastische trap. Sienkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Skwara geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bandi met de inworp. Joosten kan de bal niet met de borst controleren. Joosten haalt uit met een fantastische trap. Sienkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bandi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Joosten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joosten haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Raniszewski passt de bal met de wreef. Marty bereikt de bal nog maar net als eerste. Marty passt de bal zonder na te denken. Zhicheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhicheng haalt uit met een fantastische trap. Sienkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Bogacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogacz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Velescu met een snelle inworp. Raniszewski geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Bandi probeert naar een medespeler te passen. Zhicheng bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bogacz. Zhicheng is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marty komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Zhicheng onderschept slim de pass. Bandi rent richting de bal. Bandi passt de bal met de wreef. Marty rent richting de bal. Marty schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Jachacz verovert de bal door een tackle van achteren. Larios verovert de bal door een tackle van achteren. Larios passt de bal in één keer door. Zhicheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhicheng schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Buitenspel voor Ikonowicz. Goede buitenspelval van de verdediging. Szakácsi neemt vlug de vrije trap. Joosten is nu in balbezit. Joosten schiet op doel. Sienkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolejorz - Smugi 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolejorz 40%, Smugi 60%.
Kolejorz - Smugi 3:2