Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smugi Kolejorz
of 1 Tactiek atak
42% Balbezit 58%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 19
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
46 gemiddelde waardering 49.1
solide Schieten goed
solide Passen goed
redelijk Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Daar is Ikonowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joosten rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ikonowicz. Ikonowicz krijgt een gele kaart. Joosten raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

2e minuut.
Andonyan geeft de bal voor. Ikonowicz heeft problemen om de bal te vangen. Kulewicz rent richting de bal. Kulewicz schiet op doel. Bucurică werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smugi - Kolejorz 1:0

9e minuut.
Krzyk verovert de bal door een tackle van achteren. Larios verovert de bal door een tackle van achteren. Larios geeft een hoge lob. Joosten is nu in balbezit. Joosten schiet op doel. Sienkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Velescu heeft problemen om de bal te vangen. Velescu probeert naar een medespeler te passen. Joosten is nu in balbezit. Joosten schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Smugi - Kolejorz 1:1

18e minuut.
Jachacz is nu in balbezit. Bandi onderschept slim de pass. Bandi geeft een lange en hoge pass. Joosten rent richting de bal. Joosten haalt uit met een fantastische trap. Sienkiewicz bokst de bal weg.

21e minuut.
Krzyk geeft de bal voor. Filozof rent richting de bal. Filozof geeft een hoge lob. Marty is nu in balbezit. Marty draait met de bal, schiet en ... Sienkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Madosh kopt de bal weg. Daar is Marty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Jachacz zijn tegenspeler op de grond. Marty is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bandi komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Raniszewski met een sublieme pass. Bandi is nu in balbezit. Bandi probeert naar een medespeler te passen. Joosten bereikt de bal nog maar net als eerste. Joosten schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Marty passt de bal in één keer door. Zhicheng is nu in balbezit. Zhicheng passt de bal in één keer door. Joosten rent richting de bal. Joosten draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Raniszewski passt de bal zonder na te denken. Velescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velescu speelt de bal door. Zhicheng rent richting de bal. Zhicheng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Klungelig pakt Krzyk de bal. Przyjaciel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewicz onderschept slim de pass. Kulewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smugi 51%, Kolejorz 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Smugi - Kolejorz 1:1

47e minuut.
Andonyan geeft de bal voor. Filozof kopt de bal weg. Raniszewski heeft problemen om de bal te vangen. Kulewicz is nu in balbezit. Kulewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Bandi passt de bal met de wreef. Daar is Raniszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raniszewski met een sublieme pass. Marty bereikt de bal nog maar net als eerste. Marty draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Marty bereikt de bal nog maar net als eerste. Marty passt de bal met de wreef. Joosten bereikt de bal nog maar net als eerste. Joosten haalt uit met een fantastische trap. Sienkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Bandi passt de bal in één keer door. Marty rent richting de bal. Marty passt de bal met de wreef. Joosten is nu in balbezit. Joosten haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Velescu rent richting de bal. Velescu passt de bal in één keer door. Zhicheng rent richting de bal. Zhicheng draait met de bal, schiet en ... Sienkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smugi - Kolejorz 1:2

75e minuut.
Filozof passt de bal zonder na te denken. Daar is Zhicheng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogacz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Bogacz moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bogacz schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

77e minuut.
Jachacz onderschept slim de pass. Jachacz met een sublieme pass. Szakácsi verovert de bal door een tackle van achteren. Ikonowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikonowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Bandi probeert naar een medespeler te passen. Velescu rent richting de bal. Velescu speelt de bal door. Zhicheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhicheng schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zhicheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhicheng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Smugi - Kolejorz 1:3

84e minuut.
Filozof is nu in balbezit. Filozof geeft een lange en hoge pass. Daar is Madosh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhicheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhicheng haalt uit met een fantastische trap. Sienkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zhicheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhicheng schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Madosh geeft een hoge lob. Andonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonyan geeft een hoge lob. Ikonowicz is nu in balbezit. Ikonowicz schiet op doel. Bucurică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smugi 51%, Kolejorz 49%.
Smugi - Kolejorz 1:3