Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jagiellonia Białystok KS Mazur 1946 Ełk
Mecz Tactiek MAZUR
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
29 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60.4 gemiddelde waardering 41.5
uitstekend Schieten goed
uitstekend Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


4e minuut.
Daar is De Benedetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Benedetti probeert naar een medespeler te passen. MacRitchie rent richting de bal. MacRitchie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagiellonia Białystok - KS Mazur 1946 Ełk 1:0

6e minuut.
Ulduz kopt de bal weg. Habilsoy speelt de bal door. Krepsa speelt de bal door. De Benedetti rent richting de bal. De Benedetti draait met de bal, schiet en ... Tarasov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. MacRitchie bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Krepsa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. MacRitchie maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Grzywiński is nu in balbezit. Grzywiński passt de bal in één keer door. Habilsoy met een sublieme pass. MacRitchie is nu in balbezit. MacRitchie draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Bordakiewicz is nu in balbezit. MacRitchie onderschept slim de pass. MacRitchie passt de bal zonder na te denken. De Benedetti bereikt de bal nog maar net als eerste. De Benedetti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Krepsa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van López Gutiérrez. Krepsa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Krepsa neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Tarasov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagiellonia Białystok - KS Mazur 1946 Ełk 2:0

23e minuut.
Isakovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Isakovich passt de bal zonder na te denken. Escobar speelt de bal door. De Benedetti bereikt de bal nog maar net als eerste. De Benedetti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Hâmpu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Habilsoy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krepsa geeft de bal voor. MacRitchie krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Hâmpu passt de bal met de wreef. Grzywiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywiński probeert naar een medespeler te passen. De Benedetti rent richting de bal. De Benedetti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagiellonia Białystok - KS Mazur 1946 Ełk 3:0

29e minuut.
Habilsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Habilsoy speelt de bal door. Krepsa rent richting de bal. Krepsa geeft de bal voor. MacRitchie springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Doeltrap. Malcolm komt het veld opgelopen. Genca komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Ulduz rent richting de bal. Ulduz probeert naar een medespeler te passen. Šoć is nu in balbezit. Šoć draait met de bal, schiet en ... Godfrey maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

40e minuut.
López Gutiérrez geeft een lange en hoge pass. Inworp. Habilsoy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Genca geeft een lange en hoge pass. MacRitchie maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jagiellonia Białystok 32%, KS Mazur 1946 Ełk 68%.
Jagiellonia Białystok - KS Mazur 1946 Ełk 3:0

47e minuut.
Malcolm met een sublieme pass. Klungelig pakt Genca de bal. Genca geeft een hoge lob. De Benedetti is nu in balbezit. De Benedetti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagiellonia Białystok - KS Mazur 1946 Ełk 4:0

52e minuut.
De Benedetti draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bordakiewicz de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Genca geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Malcolm krijgt zijn hoofd ertegen. Tarasov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tarasov probeert naar een medespeler te passen. Suárez kopt de bal weg. Klungelig pakt Ulduz de bal. Ulduz geeft de bal voor. Godfrey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Roşoga rent richting de bal. Roşoga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jagiellonia Białystok - KS Mazur 1946 Ełk 4:1

56e minuut.
De Benedetti bereikt de bal nog maar net als eerste. López Gutiérrez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De Benedetti. De Benedetti krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Doeltrap. Gabrian komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Tarasov probeert naar een medespeler te passen. Habilsoy kopt de bal weg. López Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. De Benedetti verovert de bal door een tackle van achteren. De Benedetti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De Benedetti bereikt de bal nog maar net als eerste. De Benedetti draait met de bal, schiet en ... Tarasov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Habilsoy met de inworp. Genca geeft een lange en hoge pass. MacRitchie is nu in balbezit. MacRitchie haalt uit met een fantastische trap. Daar is Bordakiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarasov bokst de bal weg. Tarasov speelt de bal door. Kuzera is nu in balbezit. Kuzera geeft een lange en hoge pass. De Benedetti maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagiellonia Białystok - KS Mazur 1946 Ełk 5:1

80e minuut.
Habilsoy is nu in balbezit. Habilsoy geeft een hoge lob. Bordakiewicz heeft problemen om de bal te vangen. MacRitchie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRitchie haalt uit met een fantastische trap. Tarasov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Habilsoy is nu in balbezit. Genca probeert naar een medespeler te passen. De Benedetti bereikt de bal nog maar net als eerste. De Benedetti schiet op doel. Tarasov probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Ourdouillie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ourdouillie passt de bal met de wreef. Ulduz met een sublieme pass. Šoć rent richting de bal. Šoć draait met de bal, schiet en ... Godfrey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
López Gutiérrez is nu in balbezit. De Benedetti rent richting de bal. De Benedetti passt de bal met de wreef. Gabrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrian haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jagiellonia Białystok 35%, KS Mazur 1946 Ełk 65%.
Jagiellonia Białystok - KS Mazur 1946 Ełk 5:1