Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Mazur 1946 Ełk Jagiellonia Białystok
MAZUR Tactiek Mecz
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
42.5 gemiddelde waardering 59.7
solide Schieten zeer goed
redelijk Passen uitstekend
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Habilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. De Benedetti bereikt de bal nog maar net als eerste. De Benedetti passt de bal met de wreef. MacRitchie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRitchie haalt uit met een fantastische trap. Tarasov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

2e minuut.
Krepsa bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRitchie is nu in balbezit. Krepsa rent richting de bal. Krepsa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mazur 1946 Ełk - Jagiellonia Białystok 0:1

11e minuut.
Ourdouillie passt de bal in één keer door. Kuzera rent richting de bal. Kuzera met een sublieme pass. MacRitchie is nu in balbezit. MacRitchie geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De Benedetti bereikt de bal nog maar net als eerste. De Benedetti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mazur 1946 Ełk - Jagiellonia Białystok 0:2

13e minuut.
Grzywiński met de inworp. Kuzera speelt de bal door. Krepsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Krepsa geeft een hoge lob. MacRitchie springt en kopt de bal. Tarasov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De Benedetti is nu in balbezit. De Benedetti schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Sirotin is nu in balbezit. Sirotin passt de bal in één keer door. Grzywiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Šoć is nu in balbezit. Šoć schiet op doel. Godfrey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Ourdouillie speelt de bal door. Suárez is nu in balbezit. Suárez passt de bal zonder na te denken. Šoć bereikt de bal nog maar net als eerste. Šoć haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Krepsa geeft een lange en hoge pass. MacRitchie is nu in balbezit. Bordakiewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! MacRitchie is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Krepsa legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mazur 1946 Ełk - Jagiellonia Białystok 0:3

33e minuut.
Inworp. Genca komt het veld opgelopen. Malcolm komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Baten geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sirotin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De Benedetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Habilsoy is nu in balbezit. Habilsoy geeft een hoge lob. De Benedetti rent richting de bal. De Benedetti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Tarasov met een harde bal richting middenveld. Malcolm kopt de bal weg. Genca probeert naar een medespeler te passen. De Benedetti rent richting de bal. De Benedetti schiet op doel. Tarasov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De Benedetti is nu in balbezit. De Benedetti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mazur 1946 Ełk - Jagiellonia Białystok 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Mazur 1946 Ełk 70%, Jagiellonia Białystok 30%.
KS Mazur 1946 Ełk - Jagiellonia Białystok 0:4

46e minuut.
Genca passt de bal met de wreef. Malcolm met een sublieme pass. De Benedetti is nu in balbezit. MacRitchie heeft problemen om de bal te vangen. MacRitchie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mazur 1946 Ełk - Jagiellonia Białystok 0:5

48e minuut.
Genca rent richting de bal. MacRitchie bereikt de bal nog maar net als eerste. De Benedetti is nu in balbezit. De Benedetti draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

51e minuut.
Suárez met een sublieme pass. Baten is nu in balbezit. Roşoga verovert de bal door een tackle van achteren. Roşoga haalt uit met een fantastische trap. Godfrey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mazur 1946 Ełk - Jagiellonia Białystok 1:5

53e minuut.
Kuzera probeert naar een medespeler te passen. Genca is nu in balbezit. Genca passt de bal in één keer door. De Benedetti rent richting de bal. De Benedetti schiet op doel. Tarasov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. MacRitchie rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Malcolm geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De Benedetti maakt een snoekduik en kopt de bal. Tarasov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mazur 1946 Ełk - Jagiellonia Białystok 1:6

59e minuut.
Malcolm kopt de bal weg. Bordakiewicz is nu in balbezit. Genca onderschept slim de pass. Genca draait met de bal, schiet en ... Tarasov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Gabrian komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Gabrian is nu in balbezit. Gabrian passt de bal met de wreef. Habilsoy speelt de bal door. De Benedetti is nu in balbezit. De Benedetti draait met de bal, schiet en ... Tarasov bokst de bal weg.

65e minuut.
Habilsoy geeft een hoge lob. Bordakiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Bordakiewicz onderschept slim de pass. Gabrian is nu in balbezit. Gabrian haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Genca is nu in balbezit. Genca geeft een hoge lob. MacRitchie kopt de bal weg. De Benedetti rent richting de bal. De Benedetti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De Benedetti is nu in balbezit. De Benedetti passt de bal in één keer door. Hâmpu rent richting de bal. MacRitchie onderschept slim de pass. MacRitchie haalt uit met een fantastische trap. Tarasov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mazur 1946 Ełk - Jagiellonia Białystok 1:7

74e minuut.
Genca passt de bal met de wreef. Habilsoy is nu in balbezit. Habilsoy passt de bal met de wreef. De Benedetti is nu in balbezit. De Benedetti draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Doeltrap. Tarasov met een harde bal richting middenveld. Suárez kopt de bal weg. Sirotin is nu in balbezit. Sirotin geeft de bal voor. Godfrey bokst de bal weg.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Habilsoy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuzera probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt De Benedetti de bal. De Benedetti draait met de bal, schiet en ... Tarasov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Żemojtel rent richting de bal. Żemojtel met een sublieme pass. Gabrian probeert naar een medespeler te passen. MacRitchie rent richting de bal. MacRitchie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Mazur 1946 Ełk 63%, Jagiellonia Białystok 37%.
KS Mazur 1946 Ełk - Jagiellonia Białystok 1:7