Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zamek JASTRZĄB K.S.RUCH.CHORZóW
taz Tactiek 4-1-3-2
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 17
5 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
57.2 gemiddelde waardering 57.5
solide Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Beta rent richting de bal. Zərgərli verovert de bal door een tackle van achteren. Fauser onderschept slim de pass. Fauser geeft een hoge lob. Aloupogiannis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Alderweireld onderschept slim de pass. Alderweireld geeft de bal voor. Beta kopt de bal weg. Aloupogiannis is nu in balbezit. Aloupogiannis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Langiewicz trapt de bal weg van het doel. Deaconescu is nu in balbezit. Mazgaj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mazgaj krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Gobac heeft problemen om de bal te vangen. Dinçtürk verovert de bal door een tackle van achteren. Mazgaj rent richting de bal. Mazgaj geeft een lange en hoge pass. Ivansuc springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zamek JASTRZĄB - K.S.RUCH.CHORZóW 1:0

19e minuut.
Alderweireld onderschept slim de pass. Klungelig pakt Fauser de bal. Fauser passt de bal in één keer door. Beta is nu in balbezit. Beta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Gremista rent richting de bal. Gremista geeft een lange en hoge pass. Georgitsis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Frusina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frusina schiet op doel. Gremista bokst de bal weg. Mazgaj met een snelle inworp. Dinçtürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobac begaat een overtreding. Gobac krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Vopravil geeft de bal voor. Gobac kopt de bal weg. Klungelig pakt Kelk de bal. Ivansuc rent richting de bal. Ivansuc draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Doeltrap. Gremista trapt de bal weg. Fauser met een sublieme pass. Aloupogiannis is nu in balbezit. Aloupogiannis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zamek JASTRZĄB 53%, K.S.RUCH.CHORZóW 47%.
Zamek JASTRZĄB - K.S.RUCH.CHORZóW 1:0

46e minuut.
Hvidt komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Matev verovert de bal door een tackle van achteren. Alderweireld heeft problemen om de bal te vangen. Alderweireld met een sublieme pass. Beta rent richting de bal. Beta draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

55e minuut.
Fauser is nu in balbezit. Fauser passt de bal in één keer door. Aloupogiannis is nu in balbezit. Aloupogiannis draait met de bal, schiet en ... Langiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Langiewicz met een harde bal richting middenveld. Frusina kopt de bal weg. Matev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobac verovert de bal door een tackle van achteren. Gobac haalt uit met een fantastische trap. Hvidt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Alderweireld is nu in balbezit. Alderweireld geeft de bal voor. Aloupogiannis is nu in balbezit. Aloupogiannis geeft een lange en hoge pass. Beta krijgt zijn hoofd ertegen. Langiewicz bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Fauser passt de bal zonder na te denken. Beta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vopravil legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vopravil krijgt een gele kaart. Beta roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Beta kan niet meer verder spelen. Seppi komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Aloupogiannis neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zamek JASTRZĄB - K.S.RUCH.CHORZóW 1:1

63e minuut.
Dinçtürk geeft de bal voor. Inworp. Mazgaj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Georgitsis is nu in balbezit. Georgitsis geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Langiewicz probeert naar een medespeler te passen. Fauser geeft een hoge lob. Aloupogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloupogiannis haalt uit met een fantastische trap. Langiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zamek JASTRZĄB - K.S.RUCH.CHORZóW 1:2

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kelk met de inworp. Marydziński is nu in balbezit. Tadej verovert de bal door een tackle van achteren. Tadej geeft de bal voor. Langiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Kelk geeft een lange en hoge pass. Fauser is nu in balbezit. Fauser passt de bal met de wreef. Aloupogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloupogiannis draait met de bal, schiet en ... Langiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zamek JASTRZĄB 51%, K.S.RUCH.CHORZóW 49%.
Zamek JASTRZĄB - K.S.RUCH.CHORZóW 1:2