Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GEMINI BOYA2 ET Iniaos
mids Tactiek To me op
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
49.4 gemiddelde waardering 46.6
good Schieten good
solid Passen good
solid Verdedigen adequate


6e minuut.
Mniś rent richting de bal. Mniś passt de bal met de wreef. Marčetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Aavik rent richting de bal. Aavik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Grycki rent richting de bal. Ruz onderschept slim de pass. Ruz geeft een lange en hoge pass. Aavik is nu in balbezit. Aavik schiet op doel. Emilyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Nuzhniy verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bury neemt de hoekschop. Marčetić springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GEMINI BOYA2 - ET Iniaos 0:1

17e minuut.
Dzban trapt de bal weg. Latuabara probeert naar een medespeler te passen. Faraldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Faraldi geeft de bal voor. Anh Tiến maakt een snoekduik en kopt de bal. Dzban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Mniś is nu in balbezit. Mniś passt de bal met de wreef. Aavik bereikt de bal nog maar net als eerste. Aavik haalt uit met een fantastische trap. Emilyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bury zal de hoekschop nemen. Carragher kopt de bal weg. Latuabara is nu in balbezit. Mniś verovert de bal door een tackle van achteren. Mniś schiet op doel. Emilyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GEMINI BOYA2 54%, ET Iniaos 46%.
GEMINI BOYA2 - ET Iniaos 0:1

57e minuut.
Latuabara bereikt de bal nog maar net als eerste. Latuabara passt de bal in één keer door. Bruzzo met een sublieme pass. Anh Tiến rent richting de bal. Anh Tiến haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Bruzzo kopt de bal weg. Latuabara probeert naar een medespeler te passen. Faraldi speelt de bal door. Soresi rent richting de bal. Soresi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Faraldi geeft een lange en hoge pass. Bruzzo is nu in balbezit. Bruzzo geeft de bal voor. Anh Tiến rent richting de bal. Anh Tiến haalt uit met een fantastische trap. Dzban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GEMINI BOYA2 - ET Iniaos 1:1

78e minuut.
Latuabara speelt de bal door. Faraldi is nu in balbezit. Faraldi geeft een hoge lob. Anh Tiến bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tiến draait met de bal, schiet en ... Dzban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GEMINI BOYA2 43%, ET Iniaos 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GEMINI BOYA2 - ET Iniaos 1:1