Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zamek JASTRZĄB Fc WARKA Team
taz Tactiek 442
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
59.5 gemiddelde waardering 50.8
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Frnka speelt de bal door. Frýdlantský rent richting de bal. Frýdlantský passt de bal in één keer door. Capek rent richting de bal. Capek haalt uit met een fantastische trap. Langiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Kobusinski heeft problemen om de bal te vangen. Kobusinski geeft een hoge lob. Volkers heeft problemen om de bal te vangen. Szigeti rent richting de bal. Szigeti geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Mazgaj verovert de bal door een tackle van achteren. Mazgaj speelt de bal door. Frusina bereikt de bal nog maar net als eerste. Frusina geeft een hoge lob. Szigeti maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Kobusinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobusinski passt de bal in één keer door. Popiołek met een sublieme pass. Szigeti rent richting de bal. Szigeti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Effendy passt de bal met de wreef. Frnka probeert naar een medespeler te passen. Capek rent richting de bal. Frýdlantský is nu in balbezit. Frýdlantský haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Georgitsis rent richting de bal. Georgitsis passt de bal zonder na te denken. Szigeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Szigeti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Marydziński is nu in balbezit. Marydziński passt de bal in één keer door. Szigeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Szigeti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zamek JASTRZĄB - Fc WARKA Team 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zamek JASTRZĄB 54%, Fc WARKA Team 46%.
Zamek JASTRZĄB - Fc WARKA Team 1:0

52e minuut.
Zərgərli verovert de bal door een tackle van achteren. Gobac bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobac passt de bal zonder na te denken. Frusina rent richting de bal. Frusina geeft een hoge lob. Izdebski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Szigeti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wat een zware overtreding van Tukhachevskij ... Strafschop! Tukhachevskij krijgt een gele kaart. Szigeti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szigeti legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Zamek JASTRZĄB - Fc WARKA Team 2:0

54e minuut.
Mazgaj is nu in balbezit. Met opzet legt Króliczyński zijn tegenspeler op de grond. Mazgaj is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mazgaj zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Frusina is nu in balbezit. Frusina haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Frusina kopt de bal weg. Marydziński heeft problemen om de bal te vangen. Durak probeert naar een medespeler te passen. Capek bereikt de bal nog maar net als eerste. Capek geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Kobusinski speelt de bal door. Volkers rent richting de bal. Georgitsis begaat een overtreding. Volkers wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Volkers kan niet meer verder spelen. Krasnodębski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zamek JASTRZĄB 46%, Fc WARKA Team 54%.
Zamek JASTRZĄB - Fc WARKA Team 2:0