Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc po nalewce2 ET Iniaos
Normal Tactiek To me op
47% Balbezit 53%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.7 gemiddelde waardering 45.5
matig Schieten goed
zwak Passen goed
redelijk Verdedigen matig


2e minuut.
Ruz passt de bal in één keer door. Marčetić rent richting de bal. Marčetić passt de bal met de wreef. Daar is Aavik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aavik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Marčetić is nu in balbezit. Marčetić speelt de bal door. Deshan rent richting de bal. Ruz verovert de bal door een tackle van achteren. Ruz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Mniś rent richting de bal. Mniś geeft de bal voor. Marčetić kopt de bal weg. Aavik is nu in balbezit. Aavik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Bury is nu in balbezit. Bury passt de bal zonder na te denken. Aavik rent richting de bal. Aavik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc po nalewce2 - ET Iniaos 0:1

19e minuut.
Marčetić rent richting de bal. Marčetić passt de bal zonder na te denken. Ruz is nu in balbezit. Ruz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc po nalewce2 - ET Iniaos 0:2

23e minuut.
Aavik bereikt de bal nog maar net als eerste. Aavik geeft een lange en hoge pass. Marčetić is nu in balbezit. Marčetić draait met de bal, schiet en ... Michnikowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc po nalewce2 - ET Iniaos 0:3

26e minuut.
Marčetić passt de bal in één keer door. Ruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Burliga legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ruz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ruz neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Michnikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc po nalewce2 - ET Iniaos 0:4

29e minuut.
Tenor rent richting de bal. Tenor passt de bal zonder na te denken. Veznik heeft problemen om de bal te vangen. Marčetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Marčetić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Marčetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Marčetić speelt de bal door. Ruz is nu in balbezit. Ruz draait met de bal, schiet en ... Michnikowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc po nalewce2 - ET Iniaos 0:5

34e minuut.
Mniś speelt de bal door. Ruz rent richting de bal. Marčetić speelt de bal door. Aavik rent richting de bal. Aavik haalt uit met een fantastische trap. Michnikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc po nalewce2 - ET Iniaos 0:6

36e minuut.
Marčetić is nu in balbezit. Marčetić passt de bal met de wreef. Aavik bereikt de bal nog maar net als eerste. Aavik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc po nalewce2 - ET Iniaos 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc po nalewce2 79%, ET Iniaos 21%.
Fc po nalewce2 - ET Iniaos 0:7

58e minuut.
Obadović kopt de bal weg. Marčetić met een sublieme pass. Aavik rent richting de bal. Aavik haalt uit met een fantastische trap. Michnikowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc po nalewce2 - ET Iniaos 0:8

59e minuut.
Burliga is nu in balbezit. Ruz onderschept slim de pass. Veznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Veznik passt de bal in één keer door. Obadović geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Dunev kopt de bal weg. Marčetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Marčetić met een sublieme pass. Daar is Ruz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruz passt de bal met de wreef. Michnikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Torrisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Dunev met de inworp. Torrisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrisi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Florescu probeert naar een medespeler te passen. Marčetić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Veznik. Veznik krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Tenor rent richting de bal. Mniś verovert de bal door een tackle van achteren. Mniś probeert naar een medespeler te passen. Aavik is nu in balbezit. Aavik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc po nalewce2 63%, ET Iniaos 37%.
Fc po nalewce2 - ET Iniaos 0:8