Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SZWEDEROWO FC deltA Skarzysko
mids Tactiek raf 1
43% Balbezit 57%
35% Spel op eigen helft 65%
25 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.6 gemiddelde waardering 39.8
solid Schieten average
very good Passen adequate
good Verdedigen good


8e minuut.
Soresi is nu in balbezit. Tomborowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomborowski geeft een lange en hoge pass. Krusiński probeert de bal aan de voet te houden. Latuabara geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Carragher probeert naar een medespeler te passen. Tomborowski is nu in balbezit. Tomborowski geeft een hoge lob. Krusiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krusiński geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Soresi is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Kraj ... Strafschop! Soresi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Soresi kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SZWEDEROWO FC - deltA Skarzysko 1:0

27e minuut.
Carragher geeft een lange en hoge pass. Maldifassi kopt de bal weg. Soresi rent richting de bal. Soresi schiet op doel. Manias werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SZWEDEROWO FC - deltA Skarzysko 2:0

29e minuut.
Grycki met een sublieme pass. Maldifassi heeft problemen om de bal te vangen. Maldifassi passt de bal zonder na te denken. Soresi is nu in balbezit. Soresi draait met de bal, schiet en ... Manias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Maldifassi is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Klungelig pakt Okruta de bal. Bruzzo rent richting de bal. Bruzzo geeft een lange en hoge pass. Soresi heeft problemen om de bal te vangen. Soresi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Grycki verovert de bal door een tackle van achteren. Grycki geeft de bal voor. Tomborowski controleert de bal met de borst. Maldifassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldifassi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Manias met een sublieme pass. Bruzzo met een sublieme pass. Wałeczek heeft problemen om de bal te vangen. Maldifassi is nu in balbezit. Maldifassi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bruzzo geeft de bal voor. Tomborowski heeft problemen om de bal te vangen. Soresi rent richting de bal. Soresi draait met de bal, schiet en ... Manias maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SZWEDEROWO FC 40%, deltA Skarzysko 60%.
SZWEDEROWO FC - deltA Skarzysko 2:0

48e minuut.
Ochucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuzhniy onderschept slim de pass. Latuabara geeft een hoge lob. Soresi rent richting de bal. Soresi draait met de bal, schiet en ... Manias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Carragher passt de bal met de wreef. Tomborowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomborowski passt de bal met de wreef. Maldifassi rent richting de bal. Maldifassi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SZWEDEROWO FC - deltA Skarzysko 3:0

56e minuut.
Latuabara rent richting de bal. Latuabara passt de bal in één keer door. Maldifassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Soresi bereikt de bal nog maar net als eerste. Soresi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Bruzzo passt de bal met de wreef. Kraj rent richting de bal. Maldifassi verovert de bal door een tackle van achteren. Maldifassi haalt uit met een fantastische trap. Manias probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SZWEDEROWO FC - deltA Skarzysko 4:0

60e minuut.
Manias trapt de bal weg. Klungelig pakt Okruta de bal. Bruzzo geeft een lange en hoge pass. Soresi bereikt de bal nog maar net als eerste. Soresi draait met de bal, schiet en ... Manias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Maldifassi rent richting de bal. Maldifassi draait met de bal, schiet en ... Manias maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SZWEDEROWO FC - deltA Skarzysko 5:0

63e minuut.
Kraj kopt de bal weg. Bruzzo probeert naar een medespeler te passen. Maldifassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldifassi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Manias met een harde bal richting middenveld. Latuabara kopt de bal weg. Bruzzo geeft een lange en hoge pass. Maldifassi springt en kopt de bal. Manias werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SZWEDEROWO FC - deltA Skarzysko 6:0

64e minuut.
Daar is Pilarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochucki rent richting de bal. Ochucki passt de bal met de wreef. Maldifassi is nu in balbezit. Maldifassi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Krusiński is nu in balbezit. Carragher onderschept slim de pass. Latuabara met een sublieme pass. Soresi bereikt de bal nog maar net als eerste. Soresi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Klungelig pakt Maldifassi de bal. Maldifassi speelt de bal door. Soresi bereikt de bal nog maar net als eerste. Soresi schiet op doel. Manias maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SZWEDEROWO FC - deltA Skarzysko 7:0

74e minuut.
Grycki geeft een lange en hoge pass. Maldifassi rent richting de bal. Maldifassi passt de bal met de wreef. Soresi is nu in balbezit. Soresi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SZWEDEROWO FC - deltA Skarzysko 8:0

77e minuut.
Kraj kan de bal niet met de borst controleren. Maldifassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraj legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Maldifassi raakt geblesseerd tijdens het duel. Soresi neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Manias bokst de bal weg.

84e minuut.
Wisiński rent richting de bal. Soresi verovert de bal door een tackle van achteren. Cicci bereikt de bal nog maar net als eerste. Cicci geeft een hoge lob. Maldifassi krijgt zijn hoofd ertegen. Manias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Cicci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Latuabara rent richting de bal. Latuabara passt de bal met de wreef. Maldifassi rent richting de bal. Maldifassi schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SZWEDEROWO FC 29%, deltA Skarzysko 71%.
SZWEDEROWO FC - deltA Skarzysko 8:0