Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zamek JASTRZĄB Czarne Diably
taz Tactiek anger
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
55.8 gemiddelde waardering 44.8
good Schieten good
solid Passen good
solid Verdedigen adequate


4e minuut.
Pudlik controleert de bal met de borst. Ivansuc rent richting de bal. Oldofredi rent richting de bal. Ivansuc verovert de bal door een tackle van achteren. Ivansuc schiet op doel. Misiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
bin Darwish met een snelle inworp. Cutiño is nu in balbezit. Mazgaj probeert naar een medespeler te passen. Ülküsoy rent richting de bal. Ülküsoy haalt uit met een fantastische trap. Misiak bokst de bal weg.

19e minuut.
Marydziński geeft een lange en hoge pass. Pudlik kopt de bal weg. Ülküsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ülküsoy schiet op doel. Oldofredi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Mazgaj rent richting de bal. Moceanu speelt de bal door. Mazgaj rent richting de bal. Mazgaj geeft een hoge lob. Pol verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Marydziński neemt de hoekschop. Ülküsoy krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Gobac speelt de bal door. Ivansuc heeft problemen om de bal te vangen. Gobac bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobac haalt uit met een fantastische trap. Misiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zamek JASTRZĄB - Czarne Diably 1:0

44e minuut.
Pol geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marydziński met een snelle inworp. Ivansuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivansuc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zamek JASTRZĄB 40%, Czarne Diably 60%.
Zamek JASTRZĄB - Czarne Diably 1:0

54e minuut.
Cutiño probeert naar een medespeler te passen. Koskinen is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kobusinski. Kobusinski krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Daar is Ülküsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oldofredi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ülküsoy. Ülküsoy krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Georgitsis speelt de bal door. Marydziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Marydziński geeft een lange en hoge pass. Ülküsoy is nu in balbezit. Ülküsoy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Pol kopt de bal weg. Marydziński rent richting de bal. Marydziński passt de bal zonder na te denken. Ivansuc rent richting de bal. Ivansuc draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Marydziński passt de bal zonder na te denken. Georgitsis rent richting de bal. Georgitsis passt de bal zonder na te denken. Ivansuc is nu in balbezit. Ivansuc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zamek JASTRZĄB - Czarne Diably 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zamek JASTRZĄB 37%, Czarne Diably 63%.
Zamek JASTRZĄB - Czarne Diably 2:0