Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc WARKA Team K.S.RUCH.CHORZóW
442 Tactiek 4-1-3-2
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 55.1
solide Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen formidabel


9e minuut.
Fauser met een snelle inworp. Kolvidsson heeft problemen om de bal te vangen. Kolvidsson passt de bal met de wreef. Beta heeft problemen om de bal te vangen. Beta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Ahvo is nu in balbezit. Durak speelt de bal door. Ahvo speelt de bal door. Beta is nu in balbezit. Beta draait met de bal, schiet en ... Izdebski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc WARKA Team - K.S.RUCH.CHORZóW 0:1

18e minuut.
Siti passt de bal zonder na te denken. Ahvo is nu in balbezit. Ahvo speelt de bal door. Beta heeft problemen om de bal te vangen. Beta draait met de bal, schiet en ... Izdebski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Izdebski trapt de bal weg van het doel. Frnka kopt de bal weg. Fauser speelt de bal door. Ahvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahvo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Króliczyński met een sublieme pass. Frnka is nu in balbezit. Frnka passt de bal in één keer door. Daar is Capek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc WARKA Team - K.S.RUCH.CHORZóW 1:1

34e minuut.
Capek rent richting de bal. Capek passt de bal zonder na te denken. Frnka speelt de bal door. Frýdlantský rent richting de bal. Frýdlantský draait met de bal, schiet en ... Piquet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Capek is nu in balbezit. Capek draait met de bal, schiet en ... Piquet werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc WARKA Team - K.S.RUCH.CHORZóW 2:1

39e minuut.
Siti probeert naar een medespeler te passen. Kolvidsson is nu in balbezit. Kolvidsson passt de bal in één keer door. Ahvo is nu in balbezit. Ahvo draait met de bal, schiet en ... Izdebski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Klungelig pakt Frnka de bal. Kolvidsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolvidsson speelt de bal door. Ahvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahvo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc WARKA Team 66%, K.S.RUCH.CHORZóW 34%.
Fc WARKA Team - K.S.RUCH.CHORZóW 2:1

46e minuut.
Amanatidis komt het veld opgelopen. Tadej komt het veld opgelopen. Öpik komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Cyganek geeft een lange en hoge pass. Ahvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahvo geeft de bal voor. Beta rent richting de bal. Beta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Vlatković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kolvidsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolvidsson passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ahvo de bal. Ahvo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Capek bereikt de bal nog maar net als eerste. Capek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Frýdlantský de bal. Cyganek onderschept slim de pass. Frnka verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc WARKA Team 51%, K.S.RUCH.CHORZóW 49%.
Fc WARKA Team - K.S.RUCH.CHORZóW 2:1