Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc po nalewce2 SZWEDEROWO FC
Normal Tactiek mids
50% Balbezit 50%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
36.1 gemiddelde waardering 46.8
matig Schieten goed
zwak Passen zeer goed
goed Verdedigen redelijk


3e minuut.
Sottiault rent richting de bal. Sottiault passt de bal in één keer door. Maldifassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldifassi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc po nalewce2 - SZWEDEROWO FC 0:1

11e minuut.
Bruzzo met de inworp. Latuabara met een sublieme pass. Maldifassi is nu in balbezit. Maldifassi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc po nalewce2 - SZWEDEROWO FC 0:2

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grycki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bruzzo rent richting de bal. Bruzzo geeft een lange en hoge pass. Sottiault springt en kopt de bal. Michnikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc po nalewce2 - SZWEDEROWO FC 0:3

14e minuut.
Daar is Torrisi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sottiault is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Torrisi. Sottiault moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Sottiault kan niet meer verder spelen. Soresi komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Latuabara speelt de bal door. Soresi is nu in balbezit. Deshan rent richting de bal. Soresi onderschept slim de pass. Soresi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Florescu passt de bal zonder na te denken. Latuabara rent richting de bal. Latuabara passt de bal met de wreef. Maldifassi heeft problemen om de bal te vangen. Maldifassi draait met de bal, schiet en ... Michnikowski bokst de bal weg. Maldifassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldifassi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc po nalewce2 - SZWEDEROWO FC 0:4

22e minuut.
Bruzzo heeft problemen om de bal te vangen. Bruzzo passt de bal met de wreef. Soresi rent richting de bal. Soresi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Deshan de bal onder controle te krijgen. Michnikowski bokst de bal weg. Maldifassi rent richting de bal. Maldifassi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc po nalewce2 - SZWEDEROWO FC 0:5

28e minuut.
Deshan verovert de bal door een tackle van achteren. Veznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Cicci schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cicci krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Latuabara heeft problemen om de bal te vangen. Latuabara geeft een hoge lob. Cicci speelt de bal door. Soresi heeft problemen om de bal te vangen. Soresi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Burliga is nu in balbezit. Latuabara onderschept slim de pass. Latuabara passt de bal met de wreef. Cicci bereikt de bal nog maar net als eerste. Cicci geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Cicci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Latuabara bereikt de bal nog maar net als eerste. Latuabara passt de bal met de wreef. Soresi rent richting de bal. Soresi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc po nalewce2 62%, SZWEDEROWO FC 38%.
Fc po nalewce2 - SZWEDEROWO FC 0:5

51e minuut.
Bruzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzzo geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Bonannini de bal onder controle te krijgen. Soresi is nu in balbezit. Soresi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Cicci met een snelle inworp. Latuabara bereikt de bal nog maar net als eerste. Latuabara geeft de bal voor. Maldifassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldifassi schiet op doel. Michnikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Deshan de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc po nalewce2 - SZWEDEROWO FC 0:6

58e minuut.
Deshan heeft problemen om de bal te vangen. Maldifassi rent richting de bal. Met opzet legt Veznik zijn tegenspeler op de grond. Veznik krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Bruzzo kopt de bal weg. Latuabara heeft problemen om de bal te vangen. Latuabara probeert naar een medespeler te passen. Maldifassi is nu in balbezit. Maldifassi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Bruzzo geeft de bal voor. Garðarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Garðarsson passt de bal zonder na te denken. Maldifassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldifassi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Carragher geeft een lange en hoge pass. Garðarsson heeft problemen om de bal te vangen. Soresi rent richting de bal. Soresi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Deshan de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cicci zal de hoekschop nemen. Soresi bereikt de bal nog maar net als eerste. Soresi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc po nalewce2 - SZWEDEROWO FC 0:7

70e minuut.
Soresi onderschept slim de pass. Soresi speelt de bal door. Maldifassi rent richting de bal. Maldifassi schiet op doel. Garðarsson probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Bruzzo kopt de bal weg. Latuabara heeft problemen om de bal te vangen. Latuabara probeert naar een medespeler te passen. Soresi bereikt de bal nog maar net als eerste. Soresi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bruzzo met de inworp. Latuabara rent richting de bal. Latuabara geeft een lange en hoge pass. Veznik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Michnikowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Deshan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc po nalewce2 - SZWEDEROWO FC 0:8

90e minuut.
Deshan geeft de bal voor. Carragher heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Florescu. Florescu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc po nalewce2 73%, SZWEDEROWO FC 27%.
Fc po nalewce2 - SZWEDEROWO FC 0:8