Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ET Iniaos deltA Skarzysko
To me op Tactiek raf 1
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
45.3 gemiddelde waardering 40.5
goed Schieten matig
goed Passen redelijk
matig Verdedigen goed


2e minuut.
Kraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Marčetić verovert de bal door een tackle van achteren. Marčetić passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Aavik de bal. Aavik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Kwaśniak probeert naar een medespeler te passen. Świątek rent richting de bal. Obadović maakt een afschuwelijke overtreding. Obadović krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Kraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraj passt de bal zonder na te denken. Aavik bereikt de bal nog maar net als eerste. Aavik schiet op doel. Manias maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ET Iniaos - deltA Skarzysko 1:0

30e minuut.
Şuteu geeft een hoge lob. Daar is Aavik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aavik passt de bal zonder na te denken. Marčetić kan de bal niet met de borst controleren. Marčetić schiet op doel. Manias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Kwaśniak rent richting de bal. Kwaśniak geeft de bal voor. Kos heeft problemen om de bal te vangen. Świątek verovert de bal door een tackle van achteren. Świątek haalt uit met een fantastische trap. Dzban verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Şuteu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pilarz is nu in balbezit. Pilarz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Daar is Krusiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Świątek bereikt de bal nog maar net als eerste. Świątek geeft een hoge lob. Pilarz rent richting de bal. Pilarz draait met de bal, schiet en ... Dzban verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ET Iniaos 47%, deltA Skarzysko 53%.
ET Iniaos - deltA Skarzysko 1:0

47e minuut.
Okruta passt de bal zonder na te denken. Mniś met een sublieme pass. Marčetić is nu in balbezit. Marčetić met een sublieme pass. Więckowski onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Bury is nu in balbezit. Bury geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kraj de bal. Aavik is nu in balbezit. Aavik haalt uit met een fantastische trap. Manias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bury met een snelle inworp. Więckowski rent richting de bal. Ruz verovert de bal door een tackle van achteren. Ruz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Ochucki rent richting de bal. Ochucki draait met de bal, schiet en ... Sputnik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Okruta geeft een hoge lob. Ochucki kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ET Iniaos 40%, deltA Skarzysko 60%.
ET Iniaos - deltA Skarzysko 1:0