Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
deltA Skarzysko ET Iniaos
raf 1 Tactiek To me op
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 45.5
redelijk Schieten goed
redelijk Passen goed
solide Verdedigen redelijk


9e minuut.
Marčetić is nu in balbezit. Marčetić probeert naar een medespeler te passen. Aavik rent richting de bal. Aavik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
deltA Skarzysko - ET Iniaos 0:1

10e minuut.
Kwaśniak rent richting de bal. Kwaśniak passt de bal zonder na te denken. Daar is Ochucki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruz rent richting de bal. Ruz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Krusiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozorek verovert de bal door een tackle van achteren. Pozorek geeft de bal voor. Aavik bereikt de bal nog maar net als eerste. Aavik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Daar is Obadović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pilarz is nu in balbezit. Pilarz geeft de bal voor. Świątek rent richting de bal. Świątek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Więckowski geeft een lange en hoge pass. Ruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Więckowski maakt een afschuwelijke overtreding. Więckowski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Ruz raakt geblesseerd tijdens het duel. Bury komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Klungelig pakt Obadović de bal. Pilarz verovert de bal door een tackle van achteren. Pilarz passt de bal in één keer door. Świątek is nu in balbezit. Świątek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Bury probeert naar een medespeler te passen. Ruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruz speelt de bal door. Marčetić rent richting de bal. Marčetić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
deltA Skarzysko - ET Iniaos 0:2

30e minuut.
Kwaśniak rent richting de bal. Aavik onderschept slim de pass. Aavik speelt de bal door. Ruz rent richting de bal. Ruz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Kwaśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochucki geeft de bal voor. Mniś kopt de bal weg. Aavik bereikt de bal nog maar net als eerste. Aavik draait met de bal, schiet en ... Manias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
deltA Skarzysko - ET Iniaos 0:3

43e minuut.
Kos probeert de bal aan de voet te houden. Pilarz is nu in balbezit. Kos onderschept slim de pass. Świątek verovert de bal door een tackle van achteren. Świątek schiet op doel. Dzban bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deltA Skarzysko 51%, ET Iniaos 49%.
deltA Skarzysko - ET Iniaos 0:3

58e minuut.
Krusiński rent richting de bal. Bury geeft een lange en hoge pass. Ruz kopt de bal weg. Marčetić is nu in balbezit. Marčetić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aavik rent richting de bal. Aavik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
deltA Skarzysko - ET Iniaos 0:4

66e minuut.
Kwaśniak verovert de bal door een tackle van achteren. Kwaśniak probeert naar een medespeler te passen. Manias speelt de bal door. Aavik rent richting de bal. Aavik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
deltA Skarzysko - ET Iniaos 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deltA Skarzysko 52%, ET Iniaos 48%.
deltA Skarzysko - ET Iniaos 0:5