Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
deltA Skarzysko Fc WARKA Team
raf 1 Tactiek 442
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 28
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.8 gemiddelde waardering 53
matig Schieten solide
redelijk Passen solide
solide Verdedigen goed


4e minuut.
Kraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Capek verovert de bal door een tackle van achteren. Capek passt de bal in één keer door. Frýdlantský is nu in balbezit. Frýdlantský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
deltA Skarzysko - Fc WARKA Team 0:1

7e minuut.
Daar is Wałeczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Görner rent richting de bal. Görner geeft de bal voor. Frýdlantský controleert de bal met de borst. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Frýdlantský bereikt de bal nog maar net als eerste. Frýdlantský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
deltA Skarzysko - Fc WARKA Team 0:2

12e minuut.
Frýdlantský rent richting de bal. Więckowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Frýdlantský is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Frnka neemt de penalty, wat een uithaal! Manias probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
deltA Skarzysko - Fc WARKA Team 0:3

13e minuut.
Frýdlantský passt de bal met de wreef. Capek rent richting de bal. Frnka speelt de bal door. Frýdlantský rent richting de bal. Frýdlantský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
deltA Skarzysko - Fc WARKA Team 0:4

15e minuut.
Frnka speelt de bal door. Frýdlantský is nu in balbezit. Kwaśniak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Frýdlantský is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Frnka legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Manias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Capek is nu in balbezit. Frnka rent richting de bal. Frnka passt de bal zonder na te denken. Frýdlantský bereikt de bal nog maar net als eerste. Frýdlantský haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Manias bokst de bal weg.

18e minuut.
Kwaśniak rent richting de bal. Kwaśniak geeft de bal voor. Glotov probeert naar een medespeler te passen. Świątek bereikt de bal nog maar net als eerste. Świątek haalt uit met een fantastische trap. Izdebski bokst de bal weg.

19e minuut.
Kwaśniak met een sublieme pass. Ochucki rent richting de bal. Durak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Durak krijgt een gele kaart. Ochucki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kwaśniak komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Króliczyński passt de bal zonder na te denken. Frýdlantský rent richting de bal. Więckowski rent richting de bal. Capek verovert de bal door een tackle van achteren. Capek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Wałeczek rent richting de bal. Görner verovert de bal door een tackle van achteren. Görner met een sublieme pass. Klungelig pakt Frýdlantský de bal. Frýdlantský draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Wałeczek geeft een hoge lob. Volkers kopt de bal weg. Görner rent richting de bal. Görner geeft de bal voor. Frýdlantský springt en kopt de bal. Manias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Króliczyński geeft een lange en hoge pass. Capek kan de bal niet met de borst controleren. Kraj is nu in balbezit. Capek verovert de bal door een tackle van achteren. Capek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Volkers geeft een lange en hoge pass. Inworp. Okruta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kwaśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwaśniak geeft de bal voor. Izdebski bokst de bal weg.

45e minuut.
Klungelig pakt Frýdlantský de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wisiński. Frýdlantský is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Durak met een snel genomen vrije trap. Capek springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Capek geeft de bal voor. Więckowski rent richting de bal. Frýdlantský onderschept slim de pass. Frýdlantský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
deltA Skarzysko - Fc WARKA Team 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deltA Skarzysko 70%, Fc WARKA Team 30%.
deltA Skarzysko - Fc WARKA Team 0:5

53e minuut.
Ochucki is nu in balbezit. Frnka onderschept slim de pass. Frnka probeert naar een medespeler te passen. Capek bereikt de bal nog maar net als eerste. Capek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Kwaśniak rent richting de bal. Capek verovert de bal door een tackle van achteren. Ochucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Capek onderschept slim de pass. Capek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Manias maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Frýdlantský rent richting de bal. Frýdlantský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
deltA Skarzysko - Fc WARKA Team 0:6

61e minuut.
Frnka probeert naar een medespeler te passen. Króliczyński is nu in balbezit. Króliczyński passt de bal in één keer door. Capek bereikt de bal nog maar net als eerste. Capek haalt uit met een fantastische trap. Manias bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
deltA Skarzysko - Fc WARKA Team 0:7

63e minuut.
Görner is nu in balbezit. Görner geeft de bal voor. Więckowski heeft problemen om de bal te vangen. Frýdlantský rent richting de bal. Frýdlantský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
deltA Skarzysko - Fc WARKA Team 0:8

65e minuut.
Frnka is nu in balbezit. Frýdlantský rent richting de bal. Frnka probeert naar een medespeler te passen. Capek heeft problemen om de bal te vangen. Capek haalt uit met een fantastische trap. Paal!

67e minuut.
Görner bereikt de bal nog maar net als eerste. Wałeczek rent richting de bal. Wałeczek passt de bal in één keer door. Görner geeft de bal voor. Frýdlantský springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Króliczyński geeft de bal voor. Kraj rent richting de bal. Capek is nu in balbezit. Capek passt de bal zonder na te denken. Görner geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Effendy rent richting de bal. Effendy geeft een hoge lob. Capek kopt de bal weg. Frýdlantský bereikt de bal nog maar net als eerste. Frýdlantský haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Frnka passt de bal met de wreef. Kraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Capek begaat een overtreding. Capek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deltA Skarzysko 73%, Fc WARKA Team 27%.
deltA Skarzysko - Fc WARKA Team 0:8