Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ET Iniaos Zamek JASTRZĄB
To me op Tactiek taz
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 3
45.8 gemiddelde waardering 58.6
good Schieten very good
good Passen very good
adequate Verdedigen very good


2e minuut.
Marčetić passt de bal met de wreef. Mniś rent richting de bal. Mniś geeft een hoge lob. Ruz rent richting de bal. Ruz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Mniś geeft een hoge lob. Aavik rent richting de bal. Vopravil maakt een afschuwelijke overtreding. Vopravil krijgt een gele kaart. Aavik raakt geblesseerd tijdens het duel. Mniś zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ruz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Zərgərli bereikt de bal nog maar net als eerste. Aavik onderschept slim de pass. Aavik passt de bal met de wreef. Ruz rent richting de bal. Ruz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Mniś rent richting de bal. Marydziński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mniś raakt geblesseerd tijdens het duel. Obadović zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Narkevičius probeert de bal aan de voet te houden. Ruz rent richting de bal. Ruz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Bury zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruz passt de bal zonder na te denken. Aavik bereikt de bal nog maar net als eerste. Aavik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Langiewicz met een sublieme pass. Georgitsis kopt de bal weg. Frusina bereikt de bal nog maar net als eerste. Frusina draait met de bal, schiet en ... Dzban werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Frusina kopt de bal weg. Sputnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivansuc verovert de bal door een tackle van achteren. Ivansuc schiet op doel. Dzban maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ET Iniaos - Zamek JASTRZĄB 0:1

28e minuut.
Pozorek met een sublieme pass. Ruz is nu in balbezit. Gobac tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gobac krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Aavik bereikt de bal nog maar net als eerste. Aavik geeft een lange en hoge pass. Ruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruz haalt uit met een fantastische trap. Narkevičius probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Langiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Georgitsis passt de bal met de wreef. Mazgaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazgaj passt de bal in één keer door. Ivansuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivansuc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Mniś rent richting de bal. Mniś passt de bal in één keer door. Vopravil onderschept slim de pass. Ruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruz schiet op doel. Langiewicz bokst de bal weg.

42e minuut.
Zərgərli onderschept slim de pass. Zərgərli geeft een lange en hoge pass. Frusina is nu in balbezit. Ivansuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivansuc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ET Iniaos - Zamek JASTRZĄB 0:2

44e minuut.
Marydziński is nu in balbezit. Marydziński speelt de bal door. Frusina rent richting de bal. Frusina haalt uit met een fantastische trap. Dzban werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ET Iniaos - Zamek JASTRZĄB 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ET Iniaos 43%, Zamek JASTRZĄB 57%.
ET Iniaos - Zamek JASTRZĄB 0:3

48e minuut.
Pozorek maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ruz is nu in balbezit. Narkevičius maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Narkevičius naar de kleedkamers voor een vroege douche. Ruz heeft problemen om de bal te vangen. Gobac bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ruz krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Obadović passt de bal met de wreef. Mniś met een sublieme pass. Bury is nu in balbezit. Bury geeft de bal voor. Aavik krijgt zijn hoofd ertegen. Langiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marčetić probeert de bal met de borst te controleren. Marčetić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ET Iniaos - Zamek JASTRZĄB 1:3

54e minuut.
Pozorek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mazgaj met een snelle inworp. Frusina rent richting de bal. Frusina haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ET Iniaos - Zamek JASTRZĄB 1:4

59e minuut.
Marydziński rent richting de bal. Marydziński passt de bal zonder na te denken. Ivansuc is nu in balbezit. Ivansuc schiet op doel. Dzban probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Ivansuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Şuteu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ivansuc de bal. Ivansuc geeft een lange en hoge pass. Frusina bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dzban met een harde bal richting middenveld. Gobac kopt de bal weg. Ivansuc probeert de bal met de borst te controleren. Ivansuc draait met de bal, schiet en ... Dzban verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Frusina is nu in balbezit. Frusina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ET Iniaos - Zamek JASTRZĄB 1:5

70e minuut.
Gobac onderschept slim de pass. Gobac passt de bal met de wreef. Frusina rent richting de bal. Frusina schiet op doel. Dzban probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

78e minuut.
Georgitsis passt de bal in één keer door. Marydziński rent richting de bal. Marydziński met een sublieme pass. Ivansuc is nu in balbezit. Ivansuc haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Marydziński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Pozorek de bal. Frusina bereikt de bal nog maar net als eerste. Frusina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Zərgərli geeft de bal voor. Pozorek rent richting de bal. Frusina onderschept slim de pass. Frusina schiet op doel. Dzban maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

85e minuut.
Kobusinski probeert naar een medespeler te passen. Gobac bereikt de bal nog maar net als eerste. Obadović geeft een hoge lob. Ruz is nu in balbezit. Ruz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Mazgaj geeft een hoge lob. Frusina bereikt de bal nog maar net als eerste. Frusina geeft de bal voor. Marydziński geeft de bal voor. Frusina krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ET Iniaos 60%, Zamek JASTRZĄB 40%.
ET Iniaos - Zamek JASTRZĄB 1:5