Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S.RUCH.CHORZóW SZWEDEROWO FC
4-1-3-2 Tactiek no-wing
58% Balbezit 42%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
58 gemiddelde waardering 52.3
very good Schieten solid
solid Passen very good
excellent Verdedigen good


6e minuut.
Kapucha geeft de bal voor. Klungelig pakt Nuzhniy de bal. Aloupogiannis rent richting de bal. Aloupogiannis draait met de bal, schiet en ... Emilyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.RUCH.CHORZóW - SZWEDEROWO FC 1:0

14e minuut.
Beta is nu in balbezit. Fauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Fauser passt de bal in één keer door. Aloupogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloupogiannis draait met de bal, schiet en ... Emilyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Daar is Beta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sereďa verovert de bal door een tackle van achteren. Sereďa geeft de bal voor. Sottiault bereikt de bal nog maar net als eerste. Sottiault draait met de bal, schiet en ... Hvidt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Matev met een sublieme pass. Cyganek is nu in balbezit. Morawski verovert de bal door een tackle van achteren. Morawski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
K.S.RUCH.CHORZóW - SZWEDEROWO FC 1:1

25e minuut.
Cicci is nu in balbezit. Cicci geeft de bal voor. Kelk heeft problemen om de bal te vangen. Sottiault rent richting de bal. Sottiault geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Carragher bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapucha onderschept slim de pass. Kapucha geeft de bal voor. Aloupogiannis rent richting de bal. Aloupogiannis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S.RUCH.CHORZóW 42%, SZWEDEROWO FC 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
K.S.RUCH.CHORZóW - SZWEDEROWO FC 1:1

46e minuut.
Potasznik komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Doeltrap. Emilyan met een harde bal richting middenveld. Tadej kopt de bal weg. Aloupogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloupogiannis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Klungelig pakt Fauser de bal. Fauser probeert naar een medespeler te passen. Aloupogiannis rent richting de bal. Aloupogiannis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tadej met een snelle inworp. Fauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Fauser geeft een lange en hoge pass. Beta krijgt zijn hoofd ertegen. Emilyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Bruzzo rent richting de bal. Latuabara bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzzo geeft een hoge lob. Sottiault krijgt zijn hoofd ertegen. Potasznik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S.RUCH.CHORZóW 46%, SZWEDEROWO FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
K.S.RUCH.CHORZóW - SZWEDEROWO FC 1:1