Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc WARKA Team Fc po nalewce2
442 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
27 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 39.4
solide Schieten redelijk
solide Passen zwak
redelijk Verdedigen goed


4e minuut.
Görner heeft problemen om de bal te vangen. Görner passt de bal met de wreef. Capek rent richting de bal. Capek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc WARKA Team - Fc po nalewce2 1:0

10e minuut.
Dunev passt de bal in één keer door. Izdebski probeert naar een medespeler te passen. Frnka kopt de bal weg. Frýdlantský bereikt de bal nog maar net als eerste. Frýdlantský haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Doeltrap. Deshan met een harde bal richting middenveld. Frnka kopt de bal weg. Frýdlantský kan de bal niet met de borst controleren. Frýdlantský schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Capek rent richting de bal. Frnka speelt de bal door. Frýdlantský bereikt de bal nog maar net als eerste. Frýdlantský draait met de bal, schiet en ... Garðarsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Klungelig pakt Garðarsson de bal. Capek bereikt de bal nog maar net als eerste. Capek passt de bal zonder na te denken. Frýdlantský is nu in balbezit. Frýdlantský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc WARKA Team - Fc po nalewce2 2:0

26e minuut.
Glotov bereikt de bal nog maar net als eerste. Glotov geeft de bal voor. Frýdlantský rent richting de bal. Frýdlantský schiet op doel. Michnikowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc WARKA Team - Fc po nalewce2 3:0

44e minuut.
Frýdlantský passt de bal zonder na te denken. Glotov bereikt de bal nog maar net als eerste. Glotov passt de bal met de wreef. Króliczyński is nu in balbezit. Króliczyński geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Capek bereikt de bal nog maar net als eerste. Capek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc WARKA Team - Fc po nalewce2 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc WARKA Team 38%, Fc po nalewce2 62%.
Fc WARKA Team - Fc po nalewce2 4:0

47e minuut.
Frnka rent richting de bal. Frnka passt de bal in één keer door. Frýdlantský rent richting de bal. Frýdlantský haalt uit met een fantastische trap. Michnikowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Garðarsson is nu in balbezit. Capek onderschept slim de pass. Capek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc WARKA Team - Fc po nalewce2 5:0

55e minuut.
Effendy geeft een lange en hoge pass. Króliczyński rent richting de bal. Króliczyński probeert naar een medespeler te passen. Frýdlantský rent richting de bal. Frýdlantský haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Daar is Veznik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Króliczyński onderschept slim de pass. Króliczyński probeert naar een medespeler te passen. Frýdlantský is nu in balbezit. Frýdlantský schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Görner probeert naar een medespeler te passen. Capek bereikt de bal nog maar net als eerste. Garðarsson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Capek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Capek neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Volkers kopt de bal weg. Daar is Görner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dunev begaat een overtreding. Dunev krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Volkers rent richting de bal. Dunev verovert de bal door een tackle van achteren. Dunev met een sublieme pass. Pohjansalo is nu in balbezit. Pohjansalo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Deshan kopt de bal weg. Frnka speelt de bal door. Frýdlantský is nu in balbezit. Frýdlantský haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Deshan de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc WARKA Team - Fc po nalewce2 6:0

67e minuut.
Bonannini probeert de bal aan de voet te houden. Capek is nu in balbezit. Capek probeert naar een medespeler te passen. Frýdlantský heeft problemen om de bal te vangen. Frýdlantský draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Doeltrap. Michnikowski trapt de bal weg van het doel. Frnka probeert naar een medespeler te passen. Frýdlantský rent richting de bal. Frýdlantský draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Görner geeft een hoge lob. Frýdlantský kan de bal niet met de borst controleren. Garðarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Capek verovert de bal door een tackle van achteren. Capek schiet op doel. Michnikowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Effendy geeft een hoge lob. Garðarsson controleert de bal met de borst. Capek is nu in balbezit. Frnka rent richting de bal. Frnka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Görner speelt de bal door. Klungelig pakt Capek de bal. Capek met een sublieme pass. Frýdlantský bereikt de bal nog maar net als eerste. Frýdlantský draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc WARKA Team 26%, Fc po nalewce2 74%.
Fc WARKA Team - Fc po nalewce2 6:0