Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc po nalewce2 Fc WARKA Team
Normal Tactiek 442
43% Balbezit 57%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.9 gemiddelde waardering 52
adequate Schieten solid
weak Passen solid
good Verdedigen good


4e minuut.
Tenor verovert de bal door een tackle van achteren. Volkers geeft een hoge lob. Klungelig pakt Garðarsson de bal. Capek is nu in balbezit. Capek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Volkers is nu in balbezit. Volkers geeft een lange en hoge pass. Burliga kopt de bal weg. Daar is Frýdlantský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frýdlantský draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Burliga geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Glotov met de inworp. Króliczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Króliczyński geeft de bal voor. Michnikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Görner rent richting de bal. Görner geeft een lange en hoge pass. Burliga kopt de bal weg. Durak bereikt de bal nog maar net als eerste. Durak probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Frnka passt de bal met de wreef. Görner probeert naar een medespeler te passen. Tenor is nu in balbezit. Capek verovert de bal door een tackle van achteren. Capek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Michnikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Görner speelt de bal door. Capek rent richting de bal. Capek passt de bal met de wreef. Frýdlantský bereikt de bal nog maar net als eerste. Frýdlantský schiet op doel. Michnikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Effendy geeft een hoge lob. Króliczyński geeft een hoge lob. Burliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Frýdlantský verovert de bal door een tackle van achteren. Frýdlantský geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Frnka speelt de bal door. Görner is nu in balbezit. Görner passt de bal in één keer door. Frýdlantský is nu in balbezit. Frýdlantský schiet op doel. Michnikowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Frýdlantský probeert de bal met de borst te controleren. Garðarsson rent richting de bal. Garðarsson geeft een hoge lob. Frýdlantský bereikt de bal nog maar net als eerste. Frýdlantský schiet op doel. Michnikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Capek bereikt de bal nog maar net als eerste. Capek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Tenor geeft een lange en hoge pass. Inworp. Görner met een snelle inworp. Capek bereikt de bal nog maar net als eerste. Capek geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Garðarsson geeft een hoge lob. Inworp. Görner met een snelle inworp. Volkers geeft de bal voor. Frýdlantský springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Capek bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc po nalewce2 69%, Fc WARKA Team 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc po nalewce2 - Fc WARKA Team 0:0

51e minuut.
Volkers onderschept slim de pass. Volkers probeert naar een medespeler te passen. Görner is nu in balbezit. Görner geeft een lange en hoge pass. Frýdlantský kopt de bal weg. Michnikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Pohjansalo rent richting de bal. Effendy onderschept slim de pass. Effendy geeft een hoge lob. Frýdlantský is nu in balbezit. Frýdlantský draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Volkers rent richting de bal. Volkers passt de bal zonder na te denken. Frnka bereikt de bal nog maar net als eerste. Frnka geeft de bal voor. Frýdlantský krijgt zijn hoofd ertegen. Michnikowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Garðarsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frýdlantský bereikt de bal nog maar net als eerste. Frýdlantský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc po nalewce2 - Fc WARKA Team 0:1

57e minuut.
Deshan rent richting de bal. Deshan geeft een lange en hoge pass. Volkers kopt de bal weg. Görner bereikt de bal nog maar net als eerste. Görner geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Glotov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Durak is nu in balbezit. Durak geeft een lange en hoge pass. Daar is Tenor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Görner geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Veznik is nu in balbezit. Frnka verovert de bal door een tackle van achteren. Frnka geeft een hoge lob. Frýdlantský bereikt de bal nog maar net als eerste. Frýdlantský schiet op doel. Michnikowski bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Doeltrap. Garðarsson trapt de bal weg. Frnka kopt de bal weg. Capek is nu in balbezit. Capek schiet op doel. Michnikowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Garðarsson geeft de bal voor. Inworp. Glotov met de inworp. Króliczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Króliczyński geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Capek bereikt de bal nog maar net als eerste. Capek passt de bal zonder na te denken. Daar is Frýdlantský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frýdlantský draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Deshan de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dunev met een snelle inworp. Torrisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrisi geeft een lange en hoge pass. Pohjansalo springt en kopt de bal. Izdebski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tukhachevskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Tukhachevskij geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dunev met een snelle inworp. Torrisi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Daar is Burliga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frýdlantský is nu in balbezit. Burliga begaat een overtreding. Frýdlantský raakt geblesseerd tijdens het duel. Durak met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Capek is nu in balbezit. Capek passt de bal zonder na te denken. Frýdlantský rent richting de bal. Frýdlantský draait met de bal, schiet en ... Deshan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Michnikowski bokst de bal weg.

86e minuut.
Veznik heeft problemen om de bal te vangen. Torrisi is nu in balbezit. Durak verovert de bal door een tackle van achteren. Durak geeft de bal voor. Króliczyński geeft een hoge lob. Michnikowski bokst de bal weg. Capek bereikt de bal nog maar net als eerste. Capek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc po nalewce2 - Fc WARKA Team 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc po nalewce2 79%, Fc WARKA Team 21%.
Fc po nalewce2 - Fc WARKA Team 0:2