Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ET Iniaos Czarne Diably
To me op Tactiek anger
56% Balbezit 44%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 12
44.6 gemiddelde waardering 49.1
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
redelijk Verdedigen redelijk


10e minuut.
Titmos haalt uit met een fantastische trap. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gwitter met de inworp. Koskinen rent richting de bal. Koskinen schiet op doel. Dzban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Koskinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Titmos is nu in balbezit. Titmos draait met de bal, schiet en ... Dzban bokst de bal weg.

24e minuut.
Moceanu kopt de bal weg. Mniś bereikt de bal nog maar net als eerste. Mniś passt de bal in één keer door. Aavik bereikt de bal nog maar net als eerste. Aavik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ET Iniaos - Czarne Diably 1:0

32e minuut.
Marčetić passt de bal met de wreef. Obadović bereikt de bal nog maar net als eerste. Marčetić probeert naar een medespeler te passen. Aavik is nu in balbezit. Aavik draait met de bal, schiet en ... Misiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Mniś is nu in balbezit. Mniś geeft een hoge lob. Pol rent richting de bal. Marčetić verovert de bal door een tackle van achteren. Marčetić draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ET Iniaos - Czarne Diably 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ET Iniaos 36%, Czarne Diably 64%.
ET Iniaos - Czarne Diably 2:0

51e minuut.
Koskinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kos is nu in balbezit. Kos geeft een lange en hoge pass. Koskinen kan de bal niet met de borst controleren. Koskinen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Szarmach rent richting de bal. Kos onderschept slim de pass. Obadović probeert naar een medespeler te passen. Mniś is nu in balbezit. Mniś schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Klungelig pakt Obadović de bal. Obadović passt de bal in één keer door. bin Darwish geeft een lange en hoge pass. Koskinen rent richting de bal. Koskinen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Haatainen rent richting de bal. Cutiño speelt de bal door. Szarmach bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarmach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ET Iniaos - Czarne Diably 2:1

63e minuut.
Szarmach kopt de bal weg. Obadović bereikt de bal nog maar net als eerste. Titmos verovert de bal door een tackle van achteren. Titmos haalt uit met een fantastische trap. Dzban probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ET Iniaos - Czarne Diably 2:2

70e minuut.
Moceanu rent richting de bal. Klungelig pakt bin Darwish de bal. bin Darwish speelt de bal door. Koskinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Koskinen schiet op doel. Dzban verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Şuteu geeft de bal voor. Cutiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Cutiño geeft een lange en hoge pass. Dzban bokst de bal weg. Szarmach is nu in balbezit. Szarmach draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Şuteu neemt vlug de vrije trap. Na een snelle pass probeert Marčetić de bal onder controle te krijgen. Moceanu speelt de bal door. Ruz rent richting de bal. Ruz schiet op doel. Misiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ET Iniaos - Czarne Diably 3:2

84e minuut.
Obadović rent richting de bal. Obadović probeert naar een medespeler te passen. Cutiño geeft een lange en hoge pass. Titmos rent richting de bal. Titmos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ET Iniaos 54%, Czarne Diably 46%.
ET Iniaos - Czarne Diably 3:2