Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SZWEDEROWO FC Fc WARKA Team
no-wing Tactiek 442
41% Balbezit 59%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
53.1 gemiddelde waardering 53.4
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen solide
goed Verdedigen solide


3e minuut.
Carragher is nu in balbezit. Görner onderschept slim de pass. Görner probeert naar een medespeler te passen. Capek bereikt de bal nog maar net als eerste. Capek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Volkers speelt de bal door. Cicci met een sublieme pass. Daar is Morawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sottiault is nu in balbezit. Sottiault draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Glotov probeert naar een medespeler te passen. Frnka is nu in balbezit. Frnka passt de bal met de wreef. Capek rent richting de bal. Capek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Emilyan trapt de bal weg van het doel. Latuabara kopt de bal weg. Bruzzo is nu in balbezit. Bruzzo geeft een hoge lob. Morawski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Bruzzo probeert de bal met de borst te controleren. Frnka is nu in balbezit. Frnka geeft een hoge lob. Frýdlantský rent richting de bal. Frýdlantský draait met de bal, schiet en ... Emilyan bokst de bal weg.

10e minuut.
Inworp. Carragher met de inworp. Latuabara geeft een hoge lob. Morawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Morawski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Izdebski speelt de bal door. Króliczyński controleert de bal met de borst. Bruzzo geeft een hoge lob. Sottiault bereikt de bal nog maar net als eerste. Sottiault haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Bruzzo geeft een hoge lob. Morawski kopt de bal weg. Sottiault rent richting de bal. Sottiault haalt uit met een fantastische trap. Izdebski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SZWEDEROWO FC - Fc WARKA Team 1:0

25e minuut.
Szép passt de bal zonder na te denken. Morawski rent richting de bal. Morawski passt de bal met de wreef. Sottiault is nu in balbezit. Sottiault draait met de bal, schiet en ... Izdebski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Króliczyński passt de bal met de wreef. Glotov speelt de bal door. Frýdlantský is nu in balbezit. Frýdlantský draait met de bal, schiet en ... Emilyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SZWEDEROWO FC - Fc WARKA Team 1:1

44e minuut.
Bruzzo geeft een lange en hoge pass. Sottiault probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sottiault met een sublieme pass. Cicci geeft de bal voor. Morawski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SZWEDEROWO FC 47%, Fc WARKA Team 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SZWEDEROWO FC - Fc WARKA Team 1:1

51e minuut.
Görner rent richting de bal. Görner passt de bal zonder na te denken. Sereďa bereikt de bal nog maar net als eerste. Capek verovert de bal door een tackle van achteren. Capek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Bruzzo passt de bal in één keer door. Morawski rent richting de bal. Morawski geeft een hoge lob. Sottiault springt en kopt de bal. Izdebski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SZWEDEROWO FC - Fc WARKA Team 2:1

62e minuut.
Latuabara met een sublieme pass. Daar is Cicci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cicci geeft een hoge lob. Sottiault krijgt zijn hoofd ertegen. Izdebski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Sottiault bereikt de bal nog maar net als eerste. Sottiault draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SZWEDEROWO FC - Fc WARKA Team 3:1

66e minuut.
Nuzhniy geeft een hoge lob. Morawski is nu in balbezit. Sottiault is nu in balbezit. Sottiault haalt uit met een fantastische trap. Izdebski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SZWEDEROWO FC - Fc WARKA Team 4:1

69e minuut.
Bruzzo met de inworp. Latuabara is nu in balbezit. Latuabara passt de bal zonder na te denken. Cicci is nu in balbezit. Cicci passt de bal zonder na te denken. Izdebski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Bruzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzzo geeft een lange en hoge pass. Morawski kopt de bal weg. Sottiault bereikt de bal nog maar net als eerste. Sottiault draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Izdebski probeert naar een medespeler te passen. Bruzzo rent richting de bal. Bruzzo met een sublieme pass. Sottiault rent richting de bal. Sottiault schiet op doel. Izdebski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Cicci rent richting de bal. Cicci geeft een hoge lob. Sottiault kopt de bal weg. Morawski rent richting de bal. Morawski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Latuabara verovert de bal door een tackle van achteren. Latuabara geeft een lange en hoge pass. Sottiault rent richting de bal. Sottiault haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SZWEDEROWO FC 40%, Fc WARKA Team 60%.
SZWEDEROWO FC - Fc WARKA Team 4:1