Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S.RUCH.CHORZóW Fc po nalewce2
4-1-3-2 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
25% Spel op eigen helft 75%
39 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
48.2 gemiddelde waardering 35.9
zeer goed Schieten matig
solide Passen zwak
solide Verdedigen goed


5e minuut.
Fauser probeert naar een medespeler te passen. Aloupogiannis is nu in balbezit. Aloupogiannis passt de bal in één keer door. Beta is nu in balbezit. Beta draait met de bal, schiet en ... Michnikowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Deshan de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tadej geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Beta is nu in balbezit. Beta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Kelk met een sublieme pass. Beta bereikt de bal nog maar net als eerste. Beta passt de bal in één keer door. Aloupogiannis is nu in balbezit. Aloupogiannis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Veznik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fauser rent richting de bal. Fauser probeert naar een medespeler te passen. Aloupogiannis rent richting de bal. Aloupogiannis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Daar is Torrisi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siti met een sublieme pass. Beta speelt de bal door. Aloupogiannis is nu in balbezit. Aloupogiannis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Aloupogiannis heeft problemen om de bal te vangen. Aloupogiannis passt de bal in één keer door. Tenor rent richting de bal. Beta verovert de bal door een tackle van achteren. Beta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.RUCH.CHORZóW - Fc po nalewce2 1:0

23e minuut.
Klungelig pakt Burliga de bal. Aloupogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Deshan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Deshan krijgt een gele kaart. Aloupogiannis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Beta neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.RUCH.CHORZóW - Fc po nalewce2 2:0

27e minuut.
Inworp. Tadej zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fauser probeert naar een medespeler te passen. Daar is Aloupogiannis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aloupogiannis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Tadej geeft een hoge lob. Garðarsson heeft problemen om de bal te vangen. Beta bereikt de bal nog maar net als eerste. Beta schiet op doel. Michnikowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.RUCH.CHORZóW - Fc po nalewce2 3:0

32e minuut.
Torrisi met een sublieme pass. Inworp. Tadej zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fauser geeft de bal voor. Beta springt en kopt de bal. Michnikowski bokst de bal weg.

42e minuut.
Na een snelle pass probeert Bonannini de bal onder controle te krijgen. Vlatković rent richting de bal. Vlatković passt de bal zonder na te denken. Beta bereikt de bal nog maar net als eerste. Beta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Potasznik komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Vlatković kopt de bal weg. Beta rent richting de bal. Beta speelt de bal door. Klungelig pakt Aloupogiannis de bal. Aloupogiannis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S.RUCH.CHORZóW 31%, Fc po nalewce2 69%.
K.S.RUCH.CHORZóW - Fc po nalewce2 3:0

46e minuut.
Tadej met een sublieme pass. Fauser rent richting de bal. Fauser passt de bal zonder na te denken. Beta rent richting de bal. Beta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.RUCH.CHORZóW - Fc po nalewce2 4:0

50e minuut.
Siti is nu in balbezit. Fauser is nu in balbezit. Fauser passt de bal zonder na te denken. Aloupogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloupogiannis schiet op doel. Michnikowski bokst de bal weg. Beta bereikt de bal nog maar net als eerste. Beta draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Tadej speelt de bal door. Fauser rent richting de bal. Fauser passt de bal met de wreef. Aloupogiannis rent richting de bal. Aloupogiannis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.RUCH.CHORZóW - Fc po nalewce2 5:0

55e minuut.
Fauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Fauser speelt de bal door. Daar is Aloupogiannis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aloupogiannis schiet op doel. Michnikowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.RUCH.CHORZóW - Fc po nalewce2 6:0

58e minuut.
Aloupogiannis is nu in balbezit. Deshan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aloupogiannis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aloupogiannis zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Michnikowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.RUCH.CHORZóW - Fc po nalewce2 7:0

64e minuut.
Doeltrap. Catinca komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Fauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Beta bereikt de bal nog maar net als eerste. Beta speelt de bal door. Aloupogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloupogiannis schiet op doel. Michnikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.RUCH.CHORZóW - Fc po nalewce2 8:0

65e minuut.
Pohjansalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Beta verovert de bal door een tackle van achteren. Beta probeert naar een medespeler te passen. Aloupogiannis is nu in balbezit. Aloupogiannis draait met de bal, schiet en ... Michnikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Daar is Bonannini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beta is nu in balbezit. Beta probeert naar een medespeler te passen. Aloupogiannis is nu in balbezit. Aloupogiannis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Veznik passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tadej de bal. Tadej speelt de bal door. Aloupogiannis is nu in balbezit. Aloupogiannis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Michnikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Inworp. Vlatković met de inworp. Fauser geeft een lange en hoge pass. Aloupogiannis rent richting de bal. Aloupogiannis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Tadej met een snelle inworp. Fauser speelt de bal door. Aloupogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloupogiannis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.RUCH.CHORZóW - Fc po nalewce2 9:0

88e minuut.
Tadej met een sublieme pass. Fauser is nu in balbezit. Fauser passt de bal in één keer door. Aloupogiannis heeft problemen om de bal te vangen. Aloupogiannis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tenor bereikt de bal nog maar net als eerste. Beta onderschept slim de pass. Beta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S.RUCH.CHORZóW 19%, Fc po nalewce2 81%.
K.S.RUCH.CHORZóW - Fc po nalewce2 9:0