Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
deltA Skarzysko Zamek JASTRZĄB
raf 1 Tactiek taz
50% Balbezit 50%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 22
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
39.1 gemiddelde waardering 56.6
matig Schieten zeer goed
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen solide


5e minuut.
Gobac is nu in balbezit. Gobac geeft een lange en hoge pass. Kézdy kopt de bal weg. Frusina bereikt de bal nog maar net als eerste. Frusina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Gobac geeft een hoge lob. Więckowski kopt de bal weg. Daar is Wałeczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frusina bereikt de bal nog maar net als eerste. Frusina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Frusina is nu in balbezit. Wałeczek begaat een overtreding. Frusina raakt geblesseerd tijdens het duel. Georgitsis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Frusina maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Kwaśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Popiołek onderschept slim de pass. Georgitsis speelt de bal door. Kézdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kézdy schiet op doel. Manias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Popiołek verovert de bal door een tackle van achteren. Popiołek probeert naar een medespeler te passen. Kraj onderschept slim de pass. Frusina heeft problemen om de bal te vangen. Frusina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Gobac rent richting de bal. Gobac passt de bal met de wreef. Georgitsis probeert naar een medespeler te passen. Kézdy rent richting de bal. Kézdy schiet op doel. Manias bokst de bal weg.

18e minuut.
Więckowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Georgitsis met de inworp. Kézdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kézdy schiet op doel. Manias bokst de bal weg.

29e minuut.
Gobac met een sublieme pass. Frusina rent richting de bal. Frusina probeert naar een medespeler te passen. Kézdy rent richting de bal. Kézdy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Świątek met een sublieme pass. Zərgərli is nu in balbezit. Pilarz begaat een overtreding. Pilarz krijgt een gele kaart. Zərgərli wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Zərgərli kan niet meer verder spelen. Bădilă komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Okruta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Semrau komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Kézdy passt de bal in één keer door. Georgitsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgitsis passt de bal in één keer door. Kézdy is nu in balbezit. Kézdy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deltA Skarzysko 67%, Zamek JASTRZĄB 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
deltA Skarzysko - Zamek JASTRZĄB 0:0

47e minuut.
Krusiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Popiołek verovert de bal door een tackle van achteren. Popiołek passt de bal met de wreef. Frusina is nu in balbezit. Frusina haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Manias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Frusina rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
deltA Skarzysko - Zamek JASTRZĄB 0:1

48e minuut.
Frusina passt de bal in één keer door. Popiołek rent richting de bal. Popiołek passt de bal in één keer door. Kézdy is nu in balbezit. Kézdy haalt uit met een fantastische trap. Manias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Kézdy onderschept slim de pass. Kézdy geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kraj de bal. Frusina bereikt de bal nog maar net als eerste. Frusina haalt uit met een fantastische trap. Manias bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mazgaj neemt de hoekschop. Frusina springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Gobac passt de bal met de wreef. Frusina is nu in balbezit. Frusina passt de bal met de wreef. Kézdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kézdy draait met de bal, schiet en ... Manias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Popiołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Popiołek passt de bal met de wreef. Kézdy is nu in balbezit. Kézdy geeft een lange en hoge pass. Kraj heeft problemen om de bal te vangen. Manias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Ochucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobac rent richting de bal. Gobac probeert naar een medespeler te passen. Frusina geeft de bal voor. Kézdy springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
deltA Skarzysko - Zamek JASTRZĄB 0:2

72e minuut.
Frusina bereikt de bal nog maar net als eerste. Frusina met een sublieme pass. Kézdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kézdy haalt uit met een fantastische trap. Manias werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
deltA Skarzysko - Zamek JASTRZĄB 0:3

75e minuut.
Inworp. Georgitsis met een snelle inworp. Krusiński rent richting de bal. Popiołek onderschept slim de pass. Popiołek geeft een hoge lob. Manias bokst de bal weg. Frusina rent richting de bal. Frusina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
deltA Skarzysko - Zamek JASTRZĄB 0:4

81e minuut.
Krusiński rent richting de bal. Georgitsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Krusiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Georgitsis raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Georgitsis kan niet meer verder spelen. Krusiński speelt de bal door. Marydziński komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deltA Skarzysko 71%, Zamek JASTRZĄB 29%.
deltA Skarzysko - Zamek JASTRZĄB 0:4