Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ET Iniaos Fc WARKA Team
To me op Tactiek 442
40% Balbezit 60%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.2 gemiddelde waardering 55.1
good Schieten very good
adequate Passen solid
average Verdedigen very good


1e minuut.
Marčetić met een sublieme pass. Obadović bereikt de bal nog maar net als eerste. Obadović speelt de bal door. Aavik bereikt de bal nog maar net als eerste. Aavik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Króliczyński rent richting de bal. Króliczyński passt de bal met de wreef. Capek bereikt de bal nog maar net als eerste. Capek haalt uit met een fantastische trap. Dzban maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Mniś met een sublieme pass. Aavik is nu in balbezit. Aavik geeft de bal voor. Obadović rent richting de bal. Obadović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Pozorek geeft een hoge lob. Obadović kopt de bal weg. Marčetić speelt de bal door. Aavik is nu in balbezit. Aavik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Gwitter met een sublieme pass. Klungelig pakt Frnka de bal. Frnka met een sublieme pass. Frýdlantský bereikt de bal nog maar net als eerste. Frýdlantský haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Tukhachevskij onderschept slim de pass. Tukhachevskij probeert naar een medespeler te passen. Frnka met een sublieme pass. Görner is nu in balbezit. Görner geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kos onderschept slim de pass. Frnka onderschept slim de pass. Frnka geeft de bal voor. Frýdlantský bereikt de bal nog maar net als eerste. Frýdlantský schiet op doel. Dzban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ET Iniaos - Fc WARKA Team 0:1

40e minuut.
Şuteu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Frnka is nu in balbezit. Frnka geeft de bal voor. Capek is nu in balbezit. Capek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ET Iniaos 64%, Fc WARKA Team 36%.
ET Iniaos - Fc WARKA Team 0:1

58e minuut.
Görner bereikt de bal nog maar net als eerste. Görner geeft een hoge lob. Gwitter kopt de bal weg. Króliczyński rent richting de bal. Króliczyński geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Mniś probeert de bal aan de voet te houden. Glotov rent richting de bal. Glotov passt de bal met de wreef. Króliczyński is nu in balbezit. Króliczyński geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Capek bereikt de bal nog maar net als eerste. Capek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Frýdlantský bereikt de bal nog maar net als eerste. Frýdlantský schiet op doel. Şuteu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Klungelig pakt Frnka de bal. Frnka geeft een hoge lob. Capek bereikt de bal nog maar net als eerste. Capek haalt uit met een fantastische trap. Dzban probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ET Iniaos - Fc WARKA Team 0:2

75e minuut.
Effendy rent richting de bal. Marčetić onderschept slim de pass. Marčetić passt de bal zonder na te denken. Aavik is nu in balbezit. Aavik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Glotov met de inworp. Klungelig pakt Frnka de bal. Frnka passt de bal in één keer door. Frýdlantský rent richting de bal. Frýdlantský draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Frýdlantský passt de bal zonder na te denken. Frnka bereikt de bal nog maar net als eerste. Frnka passt de bal zonder na te denken. Capek is nu in balbezit. Capek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Frnka is nu in balbezit. Frnka haalt uit met een fantastische trap. Dzban bokst de bal weg. Frýdlantský bereikt de bal nog maar net als eerste. Frýdlantský draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ET Iniaos 57%, Fc WARKA Team 43%.
ET Iniaos - Fc WARKA Team 0:2