Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czarne Diably SZWEDEROWO FC
anger Tactiek nowing3
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
11 Buitenspel 0
49 gemiddelde waardering 52.1
goed Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
redelijk Verdedigen goed


4e minuut.
Latuabara passt de bal in één keer door. Bruzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzzo passt de bal zonder na te denken. Daar is Latuabara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cicci geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Haatainen speelt de bal door. bin Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Darwish geeft een hoge lob. Titmos is nu in balbezit. Titmos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Emilyan trapt de bal weg van het doel. Latuabara kopt de bal weg. Moceanu heeft problemen om de bal te vangen. Morawski rent richting de bal. Morawski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Szarmach verovert de bal door een tackle van achteren. Szarmach passt de bal zonder na te denken. bin Darwish geeft de bal voor. Koskinen is nu in balbezit. Koskinen draait met de bal, schiet en ... Emilyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Latuabara speelt de bal door. Sottiault is nu in balbezit. Sottiault passt de bal in één keer door. Morawski rent richting de bal. Morawski haalt uit met een fantastische trap. Misiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Grycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Titmos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grycki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szép zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sottiault bereikt de bal nog maar net als eerste. Sottiault schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Latuabara is nu in balbezit. Cicci is nu in balbezit. Cicci passt de bal zonder na te denken. Morawski rent richting de bal. Morawski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
bin Darwish rent richting de bal. bin Darwish geeft een hoge lob. Szarmach rent richting de bal. Szarmach draait met de bal, schiet en ... Emilyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Diably - SZWEDEROWO FC 1:0

30e minuut.
Oldofredi kopt de bal weg. Cicci controleert de bal met de borst. Cicci speelt de bal door. Sottiault bereikt de bal nog maar net als eerste. Sottiault schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Bruzzo is nu in balbezit. Bruzzo met een sublieme pass. Cicci bereikt de bal nog maar net als eerste. Cicci passt de bal in één keer door. Latuabara geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sottiault rent richting de bal. Sottiault draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Czarne Diably - SZWEDEROWO FC 1:1

45e minuut.
Bruzzo speelt de bal door. bin Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. Morawski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Morawski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarne Diably 59%, SZWEDEROWO FC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Czarne Diably - SZWEDEROWO FC 1:1

46e minuut.
bin Darwish kopt de bal weg. Titmos is nu in balbezit. Morawski begaat een overtreding. Morawski krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Darwish met een snelle inworp. Latuabara speelt de bal door. Sottiault rent richting de bal. Sottiault draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Carragher is nu in balbezit. Cicci met een sublieme pass. Sottiault rent richting de bal. Sottiault haalt uit met een fantastische trap. Pudlik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Misiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Latuabara is nu in balbezit. Latuabara passt de bal zonder na te denken. Cicci probeert naar een medespeler te passen. Sottiault heeft problemen om de bal te vangen. Sottiault schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarne Diably 62%, SZWEDEROWO FC 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Czarne Diably - SZWEDEROWO FC 1:1