Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zamek JASTRZĄB Fc po nalewce2
taz Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
18% Spel op eigen helft 82%
29 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.1 gemiddelde waardering 36.5
uitstekend Schieten matig
zeer goed Passen slecht
goed Verdedigen goed


13e minuut.
Torrisi is nu in balbezit. Vopravil is nu in balbezit. Vopravil passt de bal in één keer door. Frusina rent richting de bal. Frusina geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Burliga rent richting de bal. Burliga met een sublieme pass. Frusina is nu in balbezit. Frusina haalt uit met een fantastische trap. Garðarsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Michnikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Marydziński onderschept slim de pass. Marydziński geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Garðarsson de bal. Frusina is nu in balbezit. Frusina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Gobac passt de bal met de wreef. Marydziński probeert naar een medespeler te passen. Kézdy rent richting de bal. Kézdy geeft een hoge lob. Frusina krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Gobac kopt de bal weg. Daar is Popiołek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popiołek passt de bal in één keer door. Kézdy is nu in balbezit. Kézdy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kézdy rent richting de bal. Kézdy passt de bal zonder na te denken. Frusina is nu in balbezit. Frusina draait met de bal, schiet en ... Michnikowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zamek JASTRZĄB - Fc po nalewce2 1:0

32e minuut.
Frusina rent richting de bal. Frusina geeft een hoge lob. Veznik heeft problemen om de bal te vangen. Kézdy is nu in balbezit. Kézdy haalt uit met een fantastische trap. Michnikowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Zamek JASTRZĄB - Fc po nalewce2 2:0

34e minuut.
Popiołek passt de bal in één keer door. Kézdy heeft problemen om de bal te vangen. Burliga is nu in balbezit. Kézdy verovert de bal door een tackle van achteren. Kézdy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Burliga rent richting de bal. Marydziński verovert de bal door een tackle van achteren. Marydziński geeft de bal voor. Frusina springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zamek JASTRZĄB - Fc po nalewce2 3:0

43e minuut.
Vopravil passt de bal met de wreef. Popiołek met een sublieme pass. Frusina bereikt de bal nog maar net als eerste. Frusina schiet op doel. Michnikowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zamek JASTRZĄB - Fc po nalewce2 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zamek JASTRZĄB 23%, Fc po nalewce2 77%.
Zamek JASTRZĄB - Fc po nalewce2 4:0

46e minuut.
Gobac controleert de bal met de borst. Gobac passt de bal zonder na te denken. Frusina is nu in balbezit. Frusina haalt uit met een fantastische trap. Michnikowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zamek JASTRZĄB - Fc po nalewce2 5:0

51e minuut.
Burliga is nu in balbezit. Popiołek onderschept slim de pass. Popiołek geeft een hoge lob. Frusina springt en kopt de bal. Michnikowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zamek JASTRZĄB - Fc po nalewce2 6:0

54e minuut.
Klungelig pakt Popiołek de bal. Popiołek speelt de bal door. Kézdy rent richting de bal. Kézdy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Marydziński passt de bal in één keer door. Kézdy is nu in balbezit. Kézdy passt de bal zonder na te denken. Frusina bereikt de bal nog maar net als eerste. Frusina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zamek JASTRZĄB - Fc po nalewce2 7:0

56e minuut.
Mazgaj met een snelle inworp. Frusina bereikt de bal nog maar net als eerste. Frusina haalt uit met een fantastische trap. Garðarsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Michnikowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zamek JASTRZĄB - Fc po nalewce2 8:0

60e minuut.
Veznik rent richting de bal. Kézdy onderschept slim de pass. Popiołek is nu in balbezit. Kézdy rent richting de bal. Kézdy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Mazgaj met een snelle inworp. Bonannini met een sublieme pass. Torrisi rent richting de bal. Gobac rent richting de bal. Gobac geeft de bal voor. Michnikowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Tenor heeft problemen om de bal te vangen. Frusina is nu in balbezit. Garðarsson is nu in balbezit. Frusina onderschept slim de pass. Frusina haalt uit met een fantastische trap. Michnikowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Frusina rent richting de bal. Frusina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Torrisi is nu in balbezit. Gobac onderschept slim de pass. Gobac met een sublieme pass. Frusina is nu in balbezit. Frusina draait met de bal, schiet en ... Michnikowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Vopravil verovert de bal door een tackle van achteren. Vopravil probeert naar een medespeler te passen. Veznik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kézdy is nu in balbezit. Kézdy draait met de bal, schiet en ... Michnikowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Gobac kopt de bal weg. Popiołek speelt de bal door. Frusina is nu in balbezit. Frusina haalt uit met een fantastische trap. Michnikowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zamek JASTRZĄB - Fc po nalewce2 9:0

77e minuut.
Marydziński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Popiołek rent richting de bal. Popiołek geeft de bal voor. Frusina springt en kopt de bal. Michnikowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zamek JASTRZĄB - Fc po nalewce2 10:0

78e minuut.
Gobac geeft de bal voor. Kézdy heeft problemen om de bal te vangen. Popiołek probeert naar een medespeler te passen. Frusina rent richting de bal. Frusina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zamek JASTRZĄB - Fc po nalewce2 11:0

79e minuut.
Bonannini met een sublieme pass. Mazgaj heeft problemen om de bal te vangen. Mazgaj speelt de bal door. Frusina bereikt de bal nog maar net als eerste. Frusina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Burliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Burliga probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Veznik de bal onder controle te krijgen. Mazgaj is nu in balbezit. Mazgaj geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Gobac rent richting de bal. Gobac passt de bal met de wreef. Daar is Frusina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frusina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zamek JASTRZĄB - Fc po nalewce2 12:0

88e minuut.
Garðarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Popiołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Popiołek passt de bal zonder na te denken. Frusina rent richting de bal. Frusina haalt uit met een fantastische trap. Michnikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zamek JASTRZĄB 14%, Fc po nalewce2 86%.
Zamek JASTRZĄB - Fc po nalewce2 12:0