Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S.RUCH.CHORZóW deltA Skarzysko
4-1-3-2 Tactiek raf 1
57% Balbezit 43%
27% Spel op eigen helft 73%
42 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.9 gemiddelde waardering 39.8
zeer goed Schieten matig
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


1e minuut.
Ochucki is nu in balbezit. Aloupogiannis verovert de bal door een tackle van achteren. Aloupogiannis passt de bal in één keer door. Beta bereikt de bal nog maar net als eerste. Beta draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Beta rent richting de bal. Aloupogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloupogiannis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Cyganek speelt de bal door. Beta rent richting de bal. Beta passt de bal met de wreef. Aloupogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloupogiannis draait met de bal, schiet en ... Manias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraj geeft een hoge lob. Tadej kopt de bal weg. Aloupogiannis probeert naar een medespeler te passen. Więckowski verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kraj met een harde bal richting middenveld. Fauser kopt de bal weg. Beta bereikt de bal nog maar net als eerste. Beta schiet op doel. Manias bokst de bal weg. Aloupogiannis rent richting de bal. Aloupogiannis haalt uit met een fantastische trap. Manias werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Alderweireld verovert de bal door een tackle van achteren. Fauser is nu in balbezit. Fauser met een sublieme pass. Beta bereikt de bal nog maar net als eerste. Beta draait met de bal, schiet en ... Paal!

14e minuut.
Aloupogiannis kopt de bal weg. Beta rent richting de bal. Beta passt de bal in één keer door. Aloupogiannis is nu in balbezit. Aloupogiannis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Alderweireld passt de bal met de wreef. Fauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Fauser passt de bal in één keer door. Aloupogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloupogiannis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Wałeczek passt de bal in één keer door. Beta is nu in balbezit. Beta probeert naar een medespeler te passen. Aloupogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloupogiannis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.RUCH.CHORZóW - deltA Skarzysko 1:0

32e minuut.
Kwaśniak probeert naar een medespeler te passen. Alderweireld bereikt de bal nog maar net als eerste. Alderweireld passt de bal in één keer door. Beta is nu in balbezit. Beta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Matev passt de bal zonder na te denken. Fauser speelt de bal door. Beta rent richting de bal. Beta schiet op doel. Manias werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.RUCH.CHORZóW - deltA Skarzysko 2:0

35e minuut.
Fauser kopt de bal weg. Kapucha is nu in balbezit. Kapucha passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Aloupogiannis de bal. Aloupogiannis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Kapucha met de inworp. Fauser geeft de bal voor. Więckowski is nu in balbezit. Aloupogiannis onderschept slim de pass. Aloupogiannis haalt uit met een fantastische trap. Manias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.RUCH.CHORZóW - deltA Skarzysko 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S.RUCH.CHORZóW 27%, deltA Skarzysko 73%.
K.S.RUCH.CHORZóW - deltA Skarzysko 3:0

46e minuut.
Potasznik komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Doeltrap. Manias met een harde bal richting middenveld. Fauser kopt de bal weg. Beta bereikt de bal nog maar net als eerste. Beta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Tadej met de inworp. Fauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Fauser geeft een hoge lob. Beta heeft problemen om de bal te vangen. Beta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Aloupogiannis met een sublieme pass. Tadej bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadej met een sublieme pass. Beta rent richting de bal. Beta schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.RUCH.CHORZóW - deltA Skarzysko 4:0

60e minuut.
Kapucha met de inworp. Fauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwaśniak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kwaśniak krijgt een gele kaart. Fauser wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Fauser kan niet meer verder spelen. Farmer komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Ochucki kopt de bal weg. Kapucha met een sublieme pass. Beta rent richting de bal. Aloupogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloupogiannis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Farmer verovert de bal door een tackle van achteren. Farmer probeert naar een medespeler te passen. Aloupogiannis is nu in balbezit. Aloupogiannis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Krusiński is nu in balbezit. Dinçtürk onderschept slim de pass. Dinçtürk passt de bal met de wreef. Aloupogiannis rent richting de bal. Aloupogiannis schiet op doel. Manias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Alderweireld is nu in balbezit. Alderweireld geeft de bal voor. Aloupogiannis rent richting de bal. Aloupogiannis haalt uit met een fantastische trap. Manias maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.RUCH.CHORZóW - deltA Skarzysko 5:0

72e minuut.
Świątek heeft problemen om de bal te vangen. Krusiński speelt de bal door. Wisiński probeert naar een medespeler te passen. Beta rent richting de bal. Beta haalt uit met een fantastische trap. Manias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aloupogiannis rent richting de bal. Aloupogiannis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.RUCH.CHORZóW - deltA Skarzysko 6:0

76e minuut.
Alderweireld passt de bal met de wreef. Tadej bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadej passt de bal met de wreef. Aloupogiannis is nu in balbezit. Aloupogiannis schiet op doel. Manias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.RUCH.CHORZóW - deltA Skarzysko 7:0

81e minuut.
Alderweireld verovert de bal door een tackle van achteren. Alderweireld met een sublieme pass. Farmer met een sublieme pass. Aloupogiannis is nu in balbezit. Aloupogiannis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Doeltrap. Kraj trapt de bal weg van het doel. Farmer kopt de bal weg. Beta is nu in balbezit. Beta draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Potasznik speelt de bal door. Tadej is nu in balbezit. Tadej passt de bal met de wreef. Aloupogiannis rent richting de bal. Aloupogiannis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Aloupogiannis rent richting de bal. Aloupogiannis passt de bal met de wreef. Beta rent richting de bal. Beta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.RUCH.CHORZóW - deltA Skarzysko 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S.RUCH.CHORZóW 27%, deltA Skarzysko 73%.
K.S.RUCH.CHORZóW - deltA Skarzysko 8:0