Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Patafiany Ciechanow jechanka
Go Fight Tactiek aaa
52% Balbezit 48%
31% Spel op eigen helft 69%
17 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.4 gemiddelde waardering 37.3
solid Schieten average
very good Passen average
adequate Verdedigen adequate


20e minuut.
Manilha geeft een lange en hoge pass. Vangov controleert de bal met de borst. Vangov onderschept slim de pass. Grzybowski controleert de bal met de borst. Grzybowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Yusifli geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tasak de bal. Manilha probeert naar een medespeler te passen. Talbot rent richting de bal. Talbot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Grzybowski is nu in balbezit. Caţaveica begaat een overtreding. Grzybowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Grzybowski met een snel genomen vrije trap. Talbot rent richting de bal. Talbot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Patafiany Ciechanow - jechanka 1:0

41e minuut.
Caţaveica rent richting de bal. Grzybowski verovert de bal door een tackle van achteren. Grzybowski met een sublieme pass. Talbot is nu in balbezit. Talbot schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Różański is nu in balbezit. Różański geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tasak de bal. Talbot is nu in balbezit. Talbot draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Patafiany Ciechanow 28%, jechanka 72%.
AC Patafiany Ciechanow - jechanka 1:0

48e minuut.
Vangov geeft een hoge lob. Inworp. Manilha met een snelle inworp. Cieczko is nu in balbezit. Cieczko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Grzybowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzybowski geeft een hoge lob. Daar is Myśliszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Różański bereikt de bal nog maar net als eerste. Różański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Jędrzejak geeft een hoge lob. Daar is Manilha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manilha probeert naar een medespeler te passen. Talbot rent richting de bal. Talbot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Leier passt de bal met de wreef. Manilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Manilha probeert naar een medespeler te passen. Talbot rent richting de bal. Talbot schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Presuntinho probeert naar een medespeler te passen. Caţaveica rent richting de bal. Caţaveica passt de bal in één keer door. Stopka is nu in balbezit. Kurttekin onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tasak neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Grzybowski passt de bal in één keer door. Leier geeft een lange en hoge pass. Wojdat controleert de bal met de borst. Talbot is nu in balbezit. Talbot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Grzybowski neemt de hoekschop. Różański is nu in balbezit. Różański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Patafiany Ciechanow - jechanka 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Patafiany Ciechanow 33%, jechanka 67%.
AC Patafiany Ciechanow - jechanka 2:0