Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vectra TEAM AC Patafiany Ciechanow
Ligowa ver. 1 Tactiek Go Fight
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
45.8 gemiddelde waardering 49.5
solide Schieten goed
matig Passen zeer goed
redelijk Verdedigen goed


6e minuut.
Pyskaty passt de bal in één keer door. Iglesias Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Bá Tiến legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bá Tiến krijgt een gele kaart. Iglesias Quintana raakt geblesseerd tijdens het duel. Talpăiute zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Vectra TEAM - AC Patafiany Ciechanow 1:0

21e minuut.
Jambeli geeft een hoge lob. Inworp. Cieczko met een snelle inworp. Gucwiński is nu in balbezit. Gucwiński draait met de bal, schiet en ... Docampo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Manilha geeft een lange en hoge pass. Wrzecionkowski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Rabadán de bal onder controle te krijgen. Grzybowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzybowski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Pyskaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyskaty heeft problemen om de bal te vangen. Pyskaty geeft een lange en hoge pass. Talpăiute bereikt de bal nog maar net als eerste. Talpăiute haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vectra TEAM 66%, AC Patafiany Ciechanow 34%.
Vectra TEAM - AC Patafiany Ciechanow 1:0

47e minuut.
Jambeli geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grzybowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marczyński geeft een lange en hoge pass. Gucwiński springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vectra TEAM - AC Patafiany Ciechanow 1:1

61e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Docampo niet meer kan verder spelen.

65e minuut.
Manilha met een sublieme pass. Daar is Marczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wrzecionkowski is nu in balbezit. Marczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Marczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vectra TEAM - AC Patafiany Ciechanow 1:2

72e minuut.
Luketa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cieczko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gucwiński is nu in balbezit. Gucwiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Grzybowski met de inworp. Manilha is nu in balbezit. Manilha passt de bal met de wreef. Gucwiński is nu in balbezit. Gucwiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vectra TEAM - AC Patafiany Ciechanow 1:3

80e minuut.
Jambeli geeft de bal voor. Różański rent richting de bal. Różański passt de bal in één keer door. Marczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vectra TEAM - AC Patafiany Ciechanow 1:4

85e minuut.
Manilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Manilha passt de bal in één keer door. Jambeli is nu in balbezit. Marczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Marczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vectra TEAM - AC Patafiany Ciechanow 1:5

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rabadán met de inworp. Prochowicz is nu in balbezit. Prochowicz geeft een hoge lob. Iglesias Quintana maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vectra TEAM - AC Patafiany Ciechanow 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vectra TEAM 54%, AC Patafiany Ciechanow 46%.
Vectra TEAM - AC Patafiany Ciechanow 2:5