Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jechanka 1910 RTS Widzew Łódź
aaa Tactiek 442
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
37.9 gemiddelde waardering 31.6
solid Schieten average
adequate Passen poor
weak Verdedigen adequate


7e minuut.
Dongguo passt de bal in één keer door. Pachuła is nu in balbezit. Andić onderschept slim de pass. Andić geeft een hoge lob. Stopka bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stopka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stopka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Pachuła verovert de bal door een tackle van achteren. Pachuła geeft de bal voor. Myśliszewski probeert naar een medespeler te passen. Stopka rent richting de bal. Stopka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jechanka - 1910 RTS Widzew Łódź 1:0

11e minuut.
Vámosi is nu in balbezit. Stopka verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Andić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andić draait met de bal, schiet en ... Dogo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jechanka - 1910 RTS Widzew Łódź 2:0

12e minuut.
de Heusch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Costanzo is nu in balbezit. Caţaveica tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Costanzo raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Chinţoiu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Caţaveica rent richting de bal. Caţaveica met een sublieme pass. Stopka rent richting de bal. Stopka geeft een hoge lob. Andić springt en kopt de bal. Dogo bokst de bal weg. Daar is Vámosi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
jechanka - 1910 RTS Widzew Łódź 3:0

21e minuut.
Bártfai geeft de bal voor. Caţaveica is nu in balbezit. Caţaveica passt de bal met de wreef. Andić is nu in balbezit. Andić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
de Heusch met een sublieme pass. Ficulle heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Caţaveica. Caţaveica krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Tasak met een snelle inworp. Klungelig pakt Henderix de bal. Henderix geeft een lange en hoge pass. Stopka maakt een snoekduik en kopt de bal. Dogo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jechanka - 1910 RTS Widzew Łódź 4:0

35e minuut.
Bártfai probeert naar een medespeler te passen. Andić bereikt de bal nog maar net als eerste. Andić speelt de bal door. Stopka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stopka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Tasak passt de bal met de wreef. Caţaveica bereikt de bal nog maar net als eerste. Caţaveica passt de bal zonder na te denken. Stopka rent richting de bal. Stopka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jechanka 44%, 1910 RTS Widzew Łódź 56%.
jechanka - 1910 RTS Widzew Łódź 4:0

46e minuut.
Žamberský komt het veld opgelopen. Bryson komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Vámosi geeft een hoge lob. Inworp. Tasak met een snelle inworp. Henderix bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderix geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Guerrero speelt de bal door. Žamberský is nu in balbezit. Stopka onderschept slim de pass. Stopka schiet op doel. Dogo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jechanka - 1910 RTS Widzew Łódź 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jechanka 46%, 1910 RTS Widzew Łódź 54%.
jechanka - 1910 RTS Widzew Łódź 5:0