Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TEAM DYMONA LZS Dzierżążnia
StartowA Tactiek LUDO
37% Balbezit 63%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.1 gemiddelde waardering 45.2
zwak Schieten zeer goed
matig Passen redelijk
slecht Verdedigen zeer goed


16e minuut.
Utina geeft een hoge lob. Mielecki speelt de bal door. Carvalho kopt de bal weg. Kocanda is nu in balbezit. Kocanda haalt uit met een fantastische trap. Mielecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Bolovan is nu in balbezit. Bolovan probeert naar een medespeler te passen. Kocanda is nu in balbezit. Kocanda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM DYMONA - LZS Dzierżążnia 0:1

38e minuut.
Nanni passt de bal zonder na te denken. Wiercioch rent richting de bal. Kocanda onderschept slim de pass. Daar is Kocanda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kocanda schiet op doel. Mielecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM DYMONA - LZS Dzierżążnia 0:2

41e minuut.
Bolovan met een sublieme pass. Pečiulionis rent richting de bal. Pečiulionis geeft de bal voor. Kocanda rent richting de bal. Kocanda draait met de bal, schiet en ... Mielecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TEAM DYMONA 74%, LZS Dzierżążnia 26%.
TEAM DYMONA - LZS Dzierżążnia 0:2

60e minuut.
Utina passt de bal met de wreef. Fanego is nu in balbezit. Fanego geeft de bal voor. Daar is Baroncelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bras geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kocanda krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM DYMONA - LZS Dzierżążnia 0:3

62e minuut.
Badana is nu in balbezit. Badana passt de bal zonder na te denken. Baroncelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bras is nu in balbezit. Bras draait met de bal, schiet en ... Mielecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kocanda rent richting de bal. Kocanda haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM DYMONA - LZS Dzierżążnia 0:4

71e minuut.
Nanni met een sublieme pass. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan passt de bal zonder na te denken. Bras bereikt de bal nog maar net als eerste. Bras geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mielecki speelt de bal door. Carvalho rent richting de bal. Carvalho passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Utina de bal. Utina haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Halama speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Badana de bal onder controle te krijgen. Ngọc Huy speelt de bal door. Kocanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocanda schiet op doel. Mielecki bokst de bal weg.

81e minuut.
Halama verovert de bal door een tackle van achteren. Bolovan onderschept slim de pass. Kocanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Utina rent richting de bal. Utina draait met de bal, schiet en ... Mielecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Daar is Bras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bras geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nanni de bal. Kocanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocanda haalt uit met een fantastische trap. Mielecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TEAM DYMONA 73%, LZS Dzierżążnia 27%.
TEAM DYMONA - LZS Dzierżążnia 0:4