Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jechanka TEAM DYMONA
532to442 Tactiek StartowA
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
45.4 gemiddelde waardering 34.3
good Schieten average
good Passen average
good Verdedigen weak


9e minuut.
Skonieczka geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Staňo met een snelle inworp. Piechniczek geeft een lange en hoge pass. Stopka krijgt zijn hoofd ertegen. Mielecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Guerrero passt de bal in één keer door. Henderix is nu in balbezit. Baroncelli rent richting de bal. Henderix is nu in balbezit. Henderix schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Isenmann trapt de bal weg. Staňo bereikt de bal nog maar net als eerste. Staňo geeft een hoge lob. Stopka rent richting de bal. Stopka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
jechanka - TEAM DYMONA 1:0

43e minuut.
Piechniczek speelt de bal door. Staňo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanni rent richting de bal. Staňo verovert de bal door een tackle van achteren. Staňo geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jechanka 50%, TEAM DYMONA 50%.
jechanka - TEAM DYMONA 1:0

48e minuut.
Staňo met een sublieme pass. Badana met een sublieme pass. Bártfai geeft de bal voor. Stopka rent richting de bal. Stopka schiet op doel. Mielecki bokst de bal weg.

56e minuut.
Henderix verovert de bal door een tackle van achteren. Piechniczek geeft de bal voor. Stopka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stopka draait met de bal, schiet en ... Mielecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jechanka - TEAM DYMONA 2:0

66e minuut.
Stopka verovert de bal door een tackle van achteren. Stopka met een sublieme pass. Andić is nu in balbezit. Andić schiet op doel. Mielecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jechanka - TEAM DYMONA 3:0

67e minuut.
Andić bereikt de bal nog maar net als eerste. Staňo rent richting de bal. Staňo passt de bal in één keer door. Stopka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stopka draait met de bal, schiet en ... Mielecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Piechniczek passt de bal in één keer door. Staňo is nu in balbezit. Staňo met een sublieme pass. Andić rent richting de bal. Andić haalt uit met een fantastische trap. Mielecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Andić is nu in balbezit. Andić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jechanka - TEAM DYMONA 4:0

71e minuut.
Badana geeft een hoge lob. Yusifli kopt de bal weg. Piechniczek speelt de bal door. Daar is Stopka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stopka draait met de bal, schiet en ... Mielecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Piechniczek probeert naar een medespeler te passen. Andić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Huy controleert de bal met de borst. Stopka is nu in balbezit. Stopka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jechanka 45%, TEAM DYMONA 55%.
jechanka - TEAM DYMONA 4:0