Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Wily Zabrze CurlyTeam
milo Tactiek xxx4
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
18 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
55.5 gemiddelde waardering 48.3
uitstekend Schieten goed
solide Passen solide
formidabel Verdedigen solide


4e minuut.
Quang Thắng verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Thắng passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vasilevski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Polak geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Barbarski passt de bal met de wreef. Vasilevski rent richting de bal. Vasilevski geeft de bal voor. Zanazanyan krijgt zijn hoofd ertegen. Lianyun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wily Zabrze - CurlyTeam 1:0

19e minuut.
Polak passt de bal zonder na te denken. Zanazanyan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yehoumé. Zanazanyan raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vasilevski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Zanazanyan onderschept slim de pass. Zanazanyan speelt de bal door. Zilgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilgas haalt uit met een fantastische trap. Lianyun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wily Zabrze - CurlyTeam 2:0

26e minuut.
Polak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Orlow komt het veld opgelopen.

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Acuña neemt de hoekschop. Klungelig pakt Zanazanyan de bal. Vasilevski rent richting de bal. Vasilevski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wily Zabrze - CurlyTeam 3:0

33e minuut.
Parise verovert de bal door een tackle van achteren. Parise geeft de bal voor. Zilgas rent richting de bal. Zilgas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wily Zabrze - CurlyTeam 4:0

35e minuut.
Zilgas kopt de bal weg. Klungelig pakt Zanazanyan de bal. Szegfü tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szegfü krijgt een gele kaart. Zanazanyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vasilevski wilt de vrije trap nemen. Lianyun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
González Miguel met een sublieme pass. Klungelig pakt Barbarski de bal. Barbarski speelt de bal door. Zilgas is nu in balbezit. Zilgas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Orlow kopt de bal weg. Zanazanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanazanyan passt de bal in één keer door. Zilgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilgas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wily Zabrze 41%, CurlyTeam 59%.
FC Wily Zabrze - CurlyTeam 4:0

47e minuut.
Tuna maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vasilevski rent richting de bal. Vasilevski geeft een lange en hoge pass. Zilgas is nu in balbezit. Zilgas haalt uit met een fantastische trap. Lianyun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Orlow is nu in balbezit. Beterraba verovert de bal door een tackle van achteren. Beterraba speelt de bal door. Cuellar is nu in balbezit. Cuellar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Cuellar met een sublieme pass. Klungelig pakt Hermans de bal. Hermans geeft een hoge lob. Cuellar rent richting de bal. Cuellar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Orlow met een sublieme pass. Vasilevski heeft problemen om de bal te vangen. Vasilevski passt de bal zonder na te denken. Zanazanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanazanyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wily Zabrze - CurlyTeam 5:0

56e minuut.
Barbarski met een sublieme pass. Zanazanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanazanyan speelt de bal door. Zilgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilgas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Acuña controleert de bal met de borst. Acuña passt de bal zonder na te denken. Zilgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilgas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wily Zabrze - CurlyTeam 6:0

70e minuut.
Inworp. Ruisch komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Parmaxidis probeert naar een medespeler te passen. Orlow bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlow probeert naar een medespeler te passen. Zanazanyan rent richting de bal. Zanazanyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Quang Thắng verovert de bal door een tackle van achteren. Vasilevski is nu in balbezit. Vasilevski passt de bal in één keer door. Zanazanyan is nu in balbezit. Zanazanyan haalt uit met een fantastische trap. Lianyun bokst de bal weg.

79e minuut.
Beterraba probeert naar een medespeler te passen. Vasilevski geeft een lange en hoge pass. Daar is Yehoumé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruisch is nu in balbezit. Ruisch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Orlow met een sublieme pass. Zanazanyan rent richting de bal. Zanazanyan passt de bal zonder na te denken. Ruisch heeft problemen om de bal te vangen. Ruisch draait met de bal, schiet en ... Lianyun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zanazanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanazanyan schiet op doel. Lianyun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wily Zabrze - CurlyTeam 7:0

85e minuut.
González Miguel is nu in balbezit. Rafnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Rafnsson geeft een hoge lob. Ruisch rent richting de bal. Ruisch draait met de bal, schiet en ... Lianyun bokst de bal weg.

86e minuut.
Szegfü met een sublieme pass. MacAnespie is nu in balbezit. MacAnespie passt de bal in één keer door. Hermans bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermans schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wily Zabrze 51%, CurlyTeam 49%.
FC Wily Zabrze - CurlyTeam 7:0