Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Revers FC Foxbit
Moja Tactiek cosik
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
8 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
34.9 gemiddelde waardering 24.7
adequate Schieten average
average Passen unsatisfactory
weak Verdedigen good


18e minuut.
Daar is Ożywczy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Granato is nu in balbezit. Ożywczy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ożywczy krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Granato raakt geblesseerd tijdens het duel. Granato zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Chyu-Hyung rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Biały ... Strafschop! Chyu-Hyung is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gómez Colomer neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Gruszka is nu in balbezit. Chyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyliński passt de bal met de wreef. Ożywczy is nu in balbezit. Ożywczy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Gazda geeft een lange en hoge pass. Ożywczy kopt de bal weg. Chyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyliński haalt uit met een fantastische trap. Cegiełko maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Revers - FC Foxbit 1:0

31e minuut.
Balman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ożywczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Balman onderschept slim de pass. Gazda is nu in balbezit. Gazda draait met de bal, schiet en ... Cegiełko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Gonzer kopt de bal weg. Chyu-Hyung rent richting de bal. Chyu-Hyung passt de bal in één keer door. Gonzer is nu in balbezit. Gonzer draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Revers 32%, FC Foxbit 68%.
Revers - FC Foxbit 1:0

55e minuut.
Granato verovert de bal door een tackle van achteren. Granato geeft een hoge lob. Ficek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyu-Hyung onderschept slim de pass. Chyu-Hyung draait met de bal, schiet en ... Świąder kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Biały de bal onder controle te krijgen. Chyu-Hyung is nu in balbezit. Chyu-Hyung draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Revers - FC Foxbit 1:1

56e minuut.
Daar is Gazda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyliński speelt de bal door. Chyu-Hyung heeft problemen om de bal te vangen. Chyu-Hyung haalt uit met een fantastische trap. Świąder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Gruszka is nu in balbezit. Granato verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Pawelec zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pawelec naar de kleedkamers voor een vroege douche.

63e minuut.
Czok geeft de bal voor. Inworp. Gruszka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chyliński rent richting de bal. Chyliński haalt uit met een fantastische trap. Paal!

67e minuut.
Ożywczy is nu in balbezit. Balman verovert de bal door een tackle van achteren. Balman geeft een hoge lob. Chyu-Hyung is nu in balbezit. Chyu-Hyung haalt uit met een fantastische trap. Świąder bokst de bal weg.

72e minuut.
Granato verovert de bal door een tackle van achteren. Granato geeft een lange en hoge pass. Chyu-Hyung bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyu-Hyung schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Revers - FC Foxbit 1:2

74e minuut.
Ożywczy rent richting de bal. Kerem verovert de bal door een tackle van achteren. Ożywczy begaat een overtreding. Ożywczy krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Revers 41%, FC Foxbit 59%.
Revers - FC Foxbit 1:2