Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CurlyTeam Revers
xxx4 Tactiek Moja
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.4 gemiddelde waardering 33.4
good Schieten adequate
solid Passen average
solid Verdedigen average


5e minuut.
Kojić passt de bal in één keer door. Beterraba speelt de bal door. Hermans bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermans geeft een lange en hoge pass. Cuellar krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Ożywczy is nu in balbezit. Yehoumé verovert de bal door een tackle van achteren. Yehoumé probeert naar een medespeler te passen. Gazda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Daar is Hermans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drabczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermans verovert de bal door een tackle van achteren. Hermans geeft een lange en hoge pass. Świąder probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Kojić passt de bal met de wreef. Hermans probeert naar een medespeler te passen. Cuellar is nu in balbezit. Cuellar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CurlyTeam - Revers 1:0

32e minuut.
Kojić heeft problemen om de bal te vangen. Kojić met een sublieme pass. Cuellar rent richting de bal. Cuellar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Pawelec probeert naar een medespeler te passen. Ożywczy rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Szegfü ... Strafschop! Directe rode kaart, Szegfü moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Szegfü schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Ożywczy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ożywczy neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CurlyTeam - Revers 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CurlyTeam 42%, Revers 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CurlyTeam - Revers 1:1

46e minuut.
Drabczyk geeft een hoge lob. Gruszka rent richting de bal. Gruszka passt de bal met de wreef. Ożywczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ożywczy schiet op doel. Lianyun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Cuellar met een sublieme pass. Hermans bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermans met een sublieme pass. Cuellar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuellar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CurlyTeam - Revers 2:1

79e minuut.
González Miguel rent richting de bal. González Miguel met een sublieme pass. Pilikowski heeft problemen om de bal te vangen. MacAnespie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacAnespie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CurlyTeam 34%, Revers 66%.
CurlyTeam - Revers 2:1