Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RUCH HKS wiskers
1972 Tactiek 333
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 54.4
goed Schieten uitstekend
goed Passen goed
goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Penkov kopt de bal weg. Çamdalı is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Caterincă. Caterincă krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Rojas Paul verovert de bal door een tackle van achteren. Pingiewko rent richting de bal. Pingiewko passt de bal in één keer door. Çamdalı rent richting de bal. Çamdalı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Çamdalı haalt uit met een fantastische trap. Rojas Paul probeert de bal aan de voet te houden. Ubriaco rent richting de bal. Mitroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitroiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Ubriaco rent richting de bal. Ubriaco geeft een hoge lob. Rojas Paul kopt de bal weg. Çamdalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çamdalı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Manasyan geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Vellidis de bal onder controle te krijgen. Haim probeert naar een medespeler te passen. Mitroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitroiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Çamdalı probeert naar een medespeler te passen. Mitroiu rent richting de bal. Daar is Ubriaco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ubriaco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RUCH HKS - wiskers 0:1

22e minuut.
Haim verovert de bal door een tackle van achteren. Haim probeert naar een medespeler te passen. Pingiewko probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ubriaco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ubriaco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Rojas Paul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
RUCH HKS - wiskers 0:2

29e minuut.
Sekwa met een sublieme pass. Mitroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitroiu passt de bal zonder na te denken. Ubriaco rent richting de bal. Ubriaco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Ubriaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Caterincă rent richting de bal. Ubriaco verovert de bal door een tackle van achteren. Ubriaco haalt uit met een fantastische trap. Kitłowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RUCH HKS - wiskers 0:3

45e minuut.
Doeltrap. Virgolino komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RUCH HKS 60%, wiskers 40%.
RUCH HKS - wiskers 0:3

46e minuut.
Bârzanu speelt de bal door. Virgolino rent richting de bal. Virgolino passt de bal zonder na te denken. Ubriaco is nu in balbezit. Ubriaco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Haim is nu in balbezit. Haim geeft een lange en hoge pass. Duró kopt de bal weg. Virgolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Virgolino haalt uit met een fantastische trap. Kitłowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Sekielski onderschept slim de pass. Sekielski geeft een hoge lob. Rojas Paul heeft problemen om de bal te vangen. Virgolino is nu in balbezit. Virgolino schiet op doel. Kitłowski bokst de bal weg.

56e minuut.
Sungurlu geeft een lange en hoge pass. Manasyan probeert naar een medespeler te passen. Snížek geeft een hoge lob. Virgolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Virgolino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RUCH HKS - wiskers 0:4

57e minuut.
Daar is Çamdalı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çamdalı probeert naar een medespeler te passen. Virgolino is nu in balbezit. Virgolino schiet op doel. Kitłowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RUCH HKS - wiskers 0:5

65e minuut.
Manasyan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Snížek met de inworp. Klungelig pakt Çamdalı de bal. Çamdalı schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Rodríguez Reguero de bal onder controle te krijgen. Trường Vinh is nu in balbezit. Rodríguez Reguero onderschept slim de pass. Çamdalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çamdalı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RUCH HKS - wiskers 0:6

77e minuut.
Rojas Paul speelt de bal door. Bârzanu heeft problemen om de bal te vangen. Ubriaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubriaco draait met de bal, schiet en ... Kitłowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RUCH HKS - wiskers 0:7

84e minuut.
Ubriaco rent richting de bal. Ubriaco draait met de bal, schiet en ... Daar is Caterincă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çamdalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çamdalı schiet op doel. Kitłowski bokst de bal weg.

86e minuut.
Sekwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekwa met een sublieme pass. Virgolino met een sublieme pass. Ubriaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubriaco haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RUCH HKS 77%, wiskers 23%.
RUCH HKS - wiskers 0:7