Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC GLAZURNIK FC Chechło
defglaz 1 Tactiek doboju
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.9 gemiddelde waardering 56.5
very good Schieten excellent
solid Passen solid
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Michalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalak passt de bal met de wreef. Morhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Morhan schiet op doel. Porumbel probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Niwiński rent richting de bal. Ergen onderschept slim de pass. Ergen speelt de bal door. Morhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Morhan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Niwiński passt de bal in één keer door. Hennig is nu in balbezit. Hennig geeft de bal voor. Śliwowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwowski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Stefanovič passt de bal met de wreef. Gónzalez Alonso speelt de bal door. Morhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Morhan haalt uit met een fantastische trap. Guillén probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GLAZURNIK - FC Chechło 0:1

41e minuut.
Figueroa rent richting de bal. Stefanovič is nu in balbezit. Stefanovič met een sublieme pass. Michalak rent richting de bal. Michalak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GLAZURNIK 57%, FC Chechło 43%.
FC GLAZURNIK - FC Chechło 0:1

46e minuut.
Kljajić speelt de bal door. Hagiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Śliwowski krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Figueroa geeft de bal voor. Baocheng speelt de bal door. Morhan rent richting de bal. Morhan draait met de bal, schiet en ... Guillén werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GLAZURNIK - FC Chechło 0:2

69e minuut.
Inworp. Rayman komt het veld opgelopen. Molinaro komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Śliwowski geeft een hoge lob. Drăguţ kopt de bal weg. Klungelig pakt Gónzalez Alonso de bal. Niwiński is nu in balbezit. Niwiński schiet op doel. Imperatori probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Drăguţ passt de bal in één keer door. Matos rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Drăguţ neemt de hoekschop. Matos springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Janosik is nu in balbezit. Janosik passt de bal in één keer door. Śliwowski probeert naar een medespeler te passen. Niwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Niwiński haalt uit met een fantastische trap. Imperatori verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GLAZURNIK 50%, FC Chechło 50%.
FC GLAZURNIK - FC Chechło 0:2