Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rak polski ŁKS Łomża
bnm Tactiek 111111
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 49.9
solide Schieten solide
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen formidabel


3e minuut.
Gut onderschept slim de pass. Gut speelt de bal door. Herman is nu in balbezit. Herman draait met de bal, schiet en ... Vivendi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
rak polski - ŁKS Łomża 0:1

12e minuut.
Coppell kopt de bal weg. Chindea is nu in balbezit. Wiejowski maakt een afschuwelijke overtreding. Wiejowski krijgt een gele kaart. Chindea raakt geblesseerd tijdens het duel. Wiejowski geeft een hoge lob. Krzewiński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sazak maakt een snoekduik en kopt de bal. Yusifov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
rak polski - ŁKS Łomża 1:1

17e minuut.
Wiejowski passt de bal zonder na te denken. Herman is nu in balbezit. Herman passt de bal in één keer door. Gut rent richting de bal. Gut draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Artsruni bereikt de bal nog maar net als eerste. Artsruni passt de bal in één keer door. Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazak verovert de bal door een tackle van achteren. Sazak draait met de bal, schiet en ... Yusifov bokst de bal weg.

32e minuut.
Gut rent richting de bal. Witecki is nu in balbezit. Gut verovert de bal door een tackle van achteren. Herman rent richting de bal. Herman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Artsruni passt de bal in één keer door. Rochowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Krzewiński met een sublieme pass. Chindea bereikt de bal nog maar net als eerste. Chindea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Herman kopt de bal weg. Gut is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stempel. Stempel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rak polski 39%, ŁKS Łomża 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rak polski - ŁKS Łomża 1:1

53e minuut.
Herman verovert de bal door een tackle van achteren. Coppell is nu in balbezit. Herman verovert de bal door een tackle van achteren. Herman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
rak polski - ŁKS Łomża 1:2

64e minuut.
Ağrıyan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Artsruni met de inworp. Kontopoulos rent richting de bal. Kontopoulos geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kontopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Kontopoulos draait met de bal, schiet en ... Yusifov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
rak polski - ŁKS Łomża 2:2

76e minuut.
Klungelig pakt Chindea de bal. Chindea passt de bal met de wreef. Artsruni probeert naar een medespeler te passen. Kontopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontopoulos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rak polski 47%, ŁKS Łomża 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rak polski - ŁKS Łomża 2:2