Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŁKS Łomża FC Chechło
111111 Tactiek doboju
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 28
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 55.3
solid Schieten excellent
good Passen solid
excellent Verdedigen solid


2e minuut.
Baocheng met een sublieme pass. Herman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ergen krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Morhan verovert de bal door een tackle van achteren. Morhan passt de bal in één keer door. Michalak rent richting de bal. Michalak haalt uit met een fantastische trap. Yusifov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Ochmański de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łomża - FC Chechło 0:1

7e minuut.
Stefanovič speelt de bal door. Michalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalak passt de bal met de wreef. Morhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Morhan draait met de bal, schiet en ... Yusifov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Ağrıyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yusifov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Michalak is nu in balbezit. Michalak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łomża - FC Chechło 0:2

9e minuut.
Yusifov probeert naar een medespeler te passen. Baocheng kopt de bal weg. Ağrıyan heeft problemen om de bal te vangen. Michalak is nu in balbezit. Michalak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Raj bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagiu verovert de bal door een tackle van achteren. Hagiu passt de bal zonder na te denken. Morhan rent richting de bal. Morhan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ochmański bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Stefanovič geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Morhan springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Michalak rent richting de bal. Ochmański is nu in balbezit. Michalak onderschept slim de pass. Michalak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łomża - FC Chechło 0:3

20e minuut.
Śniadecki passt de bal met de wreef. Gut is nu in balbezit. Gut passt de bal met de wreef. Herman bereikt de bal nog maar net als eerste. Herman haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hagiu neemt de hoekschop. Baocheng probeert naar een medespeler te passen. Michalak is nu in balbezit. Michalak haalt uit met een fantastische trap. Yusifov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Herman is nu in balbezit. Paralikas verovert de bal door een tackle van achteren. Szczygieł verovert de bal door een tackle van achteren. Szczygieł passt de bal met de wreef. Gut rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Klungelig pakt Szczygieł de bal. Szczygieł passt de bal in één keer door. Wiejowski is nu in balbezit. Wiejowski geeft de bal voor. Gut springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Herman springt en kopt de bal. Klungelig pakt Zanatti de bal. Imperatori verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Raj geeft een hoge lob. Ergen speelt de bal door. Daar is Owczarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michalak rent richting de bal. Michalak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Owczarski verovert de bal door een tackle van achteren. Baocheng verovert de bal door een tackle van achteren. Baocheng passt de bal met de wreef. Morhan is nu in balbezit. Morhan schiet op doel. Yusifov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łomża - FC Chechło 0:4

42e minuut.
Figueroa passt de bal zonder na te denken. Stefanovič rent richting de bal. Stefanovič speelt de bal door. Morhan is nu in balbezit. Morhan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Paralikas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Owczarski de bal. Baocheng probeert naar een medespeler te passen. Michalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁKS Łomża 64%, FC Chechło 36%.
ŁKS Łomża - FC Chechło 0:4

49e minuut.
Michalak passt de bal in één keer door. Morhan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rochowiak. Rochowiak krijgt een gele kaart. Morhan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Baocheng komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Hagiu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rayman komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Paralikas kopt de bal weg. Daar is Stefanovič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śniadecki rent richting de bal. Śniadecki geeft de bal voor. Herman maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Baocheng rent richting de bal. Baocheng passt de bal met de wreef. Rayman met een sublieme pass. Morhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Morhan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łomża - FC Chechło 0:5

62e minuut.
Stefanovič met een sublieme pass. Ergen is nu in balbezit. Ergen geeft de bal voor. Morhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Morhan schiet op doel. Paal!

67e minuut.
Michalak heeft problemen om de bal te vangen. Baocheng rent richting de bal. Baocheng passt de bal zonder na te denken. Daar is Michalak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michalak haalt uit met een fantastische trap. Yusifov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Śniadecki passt de bal met de wreef. Paralikas kan de bal niet met de borst controleren. Szczygieł bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczygieł geeft de bal voor. Herman rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łomża - FC Chechło 1:5

70e minuut.
Michalak is nu in balbezit. Morhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łomża - FC Chechło 1:6

72e minuut.
Inworp. Stefanovič zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Michalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalak haalt uit met een fantastische trap. Yusifov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Paralikas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Stefanovič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stefanovič passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rayman de bal. Rayman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Baocheng speelt de bal door. Daar is Stefanovič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stefanovič speelt de bal door. Michalak rent richting de bal. Michalak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Yusifov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Baocheng is nu in balbezit. Morhan is nu in balbezit. Baocheng met een sublieme pass. Michalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalak draait met de bal, schiet en ... Yusifov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Morhan passt de bal in één keer door. Baocheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Baocheng passt de bal met de wreef. Stefanovič geeft een hoge lob. Morhan maakt een snoekduik en kopt de bal. Yusifov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁKS Łomża 60%, FC Chechło 40%.
ŁKS Łomża - FC Chechło 1:6