Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Chechło ŁKS Łomża
doboju Tactiek off
55% Balbezit 45%
28% Spel op eigen helft 72%
24 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
55.9 gemiddelde waardering 45.9
excellent Schieten good
solid Passen good
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Szczygieł passt de bal in één keer door. Canelle rent richting de bal. Witaszek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Witaszek krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Proteasa met een snelle inworp. Juszczak speelt de bal door. Michalak rent richting de bal. Michalak geeft de bal voor. Molinaro krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Daar is Juszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juszczak passt de bal in één keer door. Michalak is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dalkiewicz neemt de hoekschop. Yusifov bokst de bal weg.

10e minuut.
Proteasa probeert naar een medespeler te passen. Michalak is nu in balbezit. Michalak met een sublieme pass. Molinaro rent richting de bal. Molinaro draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chechło - ŁKS Łomża 1:0

12e minuut.
Daar is Ochmański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molinaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochmański tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Molinaro raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dalkiewicz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Proteasa met een sublieme pass. Rochowiak rent richting de bal. Michalak onderschept slim de pass. Michalak schiet op doel. Ağrıyan probeert de bal aan de voet te houden. Yusifov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Ergen met een sublieme pass. Michalak is nu in balbezit. Michalak passt de bal met de wreef. Molinaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Molinaro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Ağrıyan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Proteasa met de inworp. Juszczak is nu in balbezit. Juszczak passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Rochowiak met een sublieme pass. Wiejowski is nu in balbezit. Dalkiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dalkiewicz krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Wiejowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szczygieł zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pieńkowski krijgt zijn hoofd ertegen. Witaszek kopt de bal weg. Gut rent richting de bal. Gut geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Michalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalak speelt de bal door. Molinaro is nu in balbezit. Molinaro schiet op doel. Yusifov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chechło - ŁKS Łomża 2:0

37e minuut.
Ergen geeft een lange en hoge pass. Molinaro heeft problemen om de bal te vangen. Ochmański is nu in balbezit. Molinaro verovert de bal door een tackle van achteren. Molinaro haalt uit met een fantastische trap. Yusifov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Wiejowski met een sublieme pass. Dalkiewicz rent richting de bal. Michalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalak schiet op doel. Yusifov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chechło - ŁKS Łomża 3:0

43e minuut.
Rochowiak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dalkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Michalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalak draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chechło - ŁKS Łomża 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Chechło 30%, ŁKS Łomża 70%.
FC Chechło - ŁKS Łomża 4:0

52e minuut.
Rochowiak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dalkiewicz met de inworp. Michalak rent richting de bal. Michalak haalt uit met een fantastische trap. Yusifov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Ergen geeft een hoge lob. Figueroa rent richting de bal. Figueroa speelt de bal door. Michalak is nu in balbezit. Michalak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chechło - ŁKS Łomża 5:0

61e minuut.
Zanatti verovert de bal door een tackle van achteren. Gut verovert de bal door een tackle van achteren. Gut speelt de bal door. Śniadecki rent richting de bal. Śniadecki geeft een lange en hoge pass. Imperatori probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Imperatori met een sublieme pass. Proteasa kopt de bal weg. Michalak is nu in balbezit. Michalak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Pieńkowski rent richting de bal. Figueroa onderschept slim de pass. Figueroa passt de bal met de wreef. Molinaro is nu in balbezit. Molinaro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Witaszek geeft een lange en hoge pass. Ağrıyan speelt de bal door. Daar is Ochmański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michalak is nu in balbezit. Michalak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Doeltrap. Dedu komt het veld opgelopen. Bilski komt het veld opgelopen. Gónzalez Alonso komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Śniadecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gónzalez Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieńkowski onderschept slim de pass. Pieńkowski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Rochowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Dalkiewicz met een sublieme pass. Michalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chechło - ŁKS Łomża 6:0

83e minuut.
Ağrıyan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dedu de bal. Met opzet legt Canelle zijn tegenspeler op de grond. Canelle is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

84e minuut.
Ağrıyan kopt de bal weg. Gónzalez Alonso is nu in balbezit. Gónzalez Alonso passt de bal met de wreef. Bilski rent richting de bal. Bilski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Gónzalez Alonso geeft een lange en hoge pass. Bilski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağrıyan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bilski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Michalak neemt de penalty, wat een uithaal! Yusifov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chechło - ŁKS Łomża 7:0

89e minuut.
Dedu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

90e minuut.
Szczygieł bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalak verovert de bal door een tackle van achteren. Michalak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bilski de bal. Bilski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Chechło 26%, ŁKS Łomża 74%.
FC Chechło - ŁKS Łomża 7:0