Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC GLAZURNIK rak polski
defglaz 1 Tactiek bnm
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.7 gemiddelde waardering 51.8
excellent Schieten very good
solid Passen solid
very good Verdedigen very good


7e minuut.
Kljajić met een sublieme pass. Porumbel speelt de bal door. Śliwowski speelt de bal door. Karavas bereikt de bal nog maar net als eerste. Karavas haalt uit met een fantastische trap. Vivendi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Zachwyc de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GLAZURNIK - rak polski 1:0

11e minuut.
Krzewiński rent richting de bal. Krzewiński passt de bal in één keer door. Artsruni is nu in balbezit. Klungelig pakt Artsruni de bal. Artsruni geeft de bal voor. Guillén kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Hennig raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Świężawski komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Krzewiński is nu in balbezit. Krzewiński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Świrski de bal. Sazak verovert de bal door een tackle van achteren. Sazak draait met de bal, schiet en ... Guillén probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Janosik probeert naar een medespeler te passen. Drăguţ is nu in balbezit. Drăguţ passt de bal met de wreef. Karavas rent richting de bal. Karavas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC GLAZURNIK - rak polski 2:0

43e minuut.
Kontopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Janosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Janosik probeert naar een medespeler te passen. Karavas is nu in balbezit. Karavas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GLAZURNIK - rak polski 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GLAZURNIK 55%, rak polski 45%.
FC GLAZURNIK - rak polski 3:0

50e minuut.
Świężawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świężawski geeft de bal voor. Klungelig pakt Matos de bal. Karavas is nu in balbezit. Karavas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Kontopoulos passt de bal in één keer door. Artsruni rent richting de bal. Drăguţ schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Drăguţ krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Coppell heeft problemen om de bal te vangen. Świężawski rent richting de bal. Coppell onderschept slim de pass. Karavas rent richting de bal. Karavas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

84e minuut.
Artsruni rent richting de bal. Artsruni geeft de bal voor. Chindea speelt de bal door. Kontopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontopoulos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GLAZURNIK 50%, rak polski 50%.
FC GLAZURNIK - rak polski 3:0