Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Parszywe Świniaki We Are History
Netosław Tactiek Attack AS
39% Balbezit 61%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 10
25.7 gemiddelde waardering 45.3
weak Schieten very good
average Passen solid
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Gómez Company speelt de bal door. Cristea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristea probeert naar een medespeler te passen. Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Parszywe Świniaki - We Are History 0:1

6e minuut.
Jaworski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gutowski komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Bronner met een sublieme pass. Dydek rent richting de bal. Dydek geeft de bal voor. Sieniuta rent richting de bal. Sieniuta draait met de bal, schiet en ... Osterkorn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Cristea is nu in balbezit. Cristea geeft de bal voor. Klungelig pakt Bronner de bal. Gutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Tarvis probeert naar een medespeler te passen. Granelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Granelli geeft een hoge lob. Gutowski rent richting de bal. Gutowski draait met de bal, schiet en ... Łukasiewicz bokst de bal weg. Gutowski rent richting de bal. Gutowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gómez Company met een snelle inworp. Gutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutowski draait met de bal, schiet en ... Łukasiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Parszywe Świniaki - We Are History 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Parszywe Świniaki 67%, We Are History 33%.
Parszywe Świniaki - We Are History 0:2

46e minuut.
Cristea onderschept slim de pass. Cristea geeft een lange en hoge pass. Daar is Bronner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gutowski rent richting de bal. Myszka verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Gutowski heeft problemen om de bal te vangen. Gonera rent richting de bal. Gutowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gutowski schiet op doel. Myszka probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Parszywe Świniaki - We Are History 0:3

52e minuut.
Glonek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kwapisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristea rent richting de bal. Cristea schiet op doel. Łukasiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Parszywe Świniaki - We Are History 0:4

55e minuut.
Inworp. Paszkowski komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Cristea geeft de bal voor. Kopaliński rent richting de bal. Gómez Company verovert de bal door een tackle van achteren. Gutowski is nu in balbezit. Gutowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Łach komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Cristea rent richting de bal. Cristea probeert naar een medespeler te passen. Gutowski is nu in balbezit. Gutowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Parszywe Świniaki - We Are History 0:5

63e minuut.
Cristea raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Koval komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Jagusztyn komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Abonyi verovert de bal door een tackle van achteren. Abonyi geeft de bal voor. Gutowski rent richting de bal. Gutowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Kwapisz heeft problemen om de bal te vangen. Mayer Gil met een sublieme pass. Gómez Company probeert naar een medespeler te passen. Gutowski is nu in balbezit. Gutowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Parszywe Świniaki 58%, We Are History 42%.
Parszywe Świniaki - We Are History 0:5